Miercuri, 24 aprilie 2024 - 3:13:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Spectacol de varietăţi dedicat Zilei Femeii: "FLOAREA PREŢUIRII NOASTRE"


7 martie 2015

Joi seara, pe scena Casei de cultură a sindicatelor Ploieşti, a avut loc un excepţional spectacol de varietăţi, dedicat Zilei Femeii, intitulat “Floarea preţuirii noastre” (prezentator Violeta Visarion).

Spectacolul a debutat cu microrecitalul vocal-instrumentalŢie-ţi închin cântecul acesta, femeie, mama mea“. Şi-au dat concursul: grupul interptreţilor de mandolin şi corul mixt, alcătuit din elevi ai şcolilor generale din Strejnic şi Târgşoru Vechi (prof.Adrian Călinescu). A urmat un Medalion de muzică populară  şi uşoară, în interpretarea soliştilor vocali: Cătălina Pădure, Nae Alexandru, Laurian Mantea, Adriana Iordache, Iulian Nicolescu, Constantin Dogaru, precum şi Cătălin Anton – solist intrumentist.

O prezenţă inedită a constituit-o momentul “Bijuterii muzicale”, oferit de tineri interpreţi ai clasei de canto de la Colegiul de Arte Carmen Sylva (prof.Robert Marcaş): Alexandru, Băzăvan, Mircea Ene, Andrei Petre, Mihai Iancu; la pian prof. Maria Cristina Ionescu.

Mult-aşteptat a fost Ansamblul folcloric “Chindia” al CCS Ploieşti ( coregrafi Constantin Dogaru & Petre Sorin)  şi grupa de dans fete de la Corlăteşti; orchestra Constantin Anton), evoluţia acestor minunaţi dansatori fiind îndelung aplaudată de publicul spectator.

A surprins, neplăcut, absenţa noului director al CCS de la acest eveniment. Şi nu este pentru prima oară, domnia sa părând a nu fi interesat de activităţile instituţiei pe care o conduce.  


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro