Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 1:58:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Andreea Mantea, românca preferată a celor de la Playboy America/ VIDEO


16 martie 2012

manteaChiar dacă a trecut ceva vreme de când Andreea Mantea a apărut în Playboy America, frumoasa brunetă este în continuare considerată una dintre cele mai frumoase românce care au cochetat cu celebra revistă pentru bărbaţi.

După ce a apărut în 2008, în Playboy România, Andreea Mantea a fost invitată în SUA pentru un pictorial realizat la reşedinţa din Los Angeles a lui Hugh Heffner (vezi galeria foto mai jos). Cu toate că acest lucru se întâmpla în prima parte a lui 2010, se pare că formele Andreei Mantea au rămas întipărite în memoria sau pe retina americanilor.

Pentru că, dintre toate româncele care au fost la Playboy America şi cele care au pozat pentru ediţia din România a revistei, Mantea a fost selecţionată ca cea mai de seamă reprezentată a ţării noastre pentru o secţiune specială a site-ului global Playboy.

Staycation (o combinaţie forţată dintre stay – a sta pe loc şi vacation – vacanţă) este o invenţie a celor de la Playboy America prin care îşi invită utilizatorii să călătorească virtual prin Europa şi să vadă ceea ce este mai important – din puctul lor de vedere – adică cele mai frumoase femei din statele „Bătrânului Continent”.

Pentru cei care vor să vadă mai multe imagini cu Andreea Mantea goală există posibilitatea creării unui cont pe site-ul Playboy care costă 7,95 RON pentru 5 zile; 53,95 RON pentru o lună sau 256,93 RON pe an.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro