Marţi, 19 martie 2024 - 8:58:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Andre Rieu a anunţat cel de-al şaptelea concert în România


17 martie 2015

Zeci de mii de români aşteaptă cu interes cele şapte concerte ale celui supranumit „regele valsului”, care vor avea loc în luna iunie la Bucureşti şi care se anunţă deja a fi o amintire de neuitat pentru toţi cei care vor auzi cele mai frumoase piese de muzică clasică.

Andre Rieu are şi un invitat de seamă la regalul oferit în Piaţa Constituţiei. Gheorghe Zamfir va susţine un moment tradiţional special, alături de cel pe care îl consideră un foarte bun prieten.

Chiar de Sfântul Valentin, maestrul naiului a dezvăluit o surpriză pentru fanii săi pe o pagină de socializare:

„Salutări din Franţa! Am întâlnit un artist excepţional în Paris, Andre Rieu! Veţi afla curând ce surpriză pregătim admiratorilor muzicii clasice. Cele mai bune urări, tuturor!”.

Andre Rieu a venit recent la Bucureşti pentru a pune la punct ultimele detalii dinaintea celor şapte spectacole, programate pe 6, 7, 11, 12, 13 şi 14 iunie 2015. Al şaptelea concert a fost anunţat în urmă cu câteva ore de câtre organizatori şi va avea loc vineri, pe 5 iunie, iar Andre Rieu a dezvăluit că Gheorghe Zamfir va fi invitatul special.

Biletele pentru al şaptelea concert sunt disponibile deja, prin reţeaua Eventim, unde mai există bilete şi pentru celelalte zile.

Celebrul violonist şi dirijor va veni la Bucureşti cu orchestra „Johann Strauss Orchestra”, cea mai mare orchestră privată din lume, care numără 60 de intrumentişti, dar şi cu mai mulţi solişti care îi vor încânta pe cei prezenţi în faţa Casei Poporului.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro