Luni, 25 mai 2020 - 5:18:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Cristiana Dima, cea mai sexy profesoară


22 martie 2012

cristinaCristiana Dima, fata care i-a picat cu tronc lui Adrian Cristea, a realizat o şedinţă foto incendiară, iar postura de "profesoară" în care a pozat i-a trezit amintiri din copilărie, iar dezvăluirile sunt uimitoare.

Are silicoane, un corp de invidiat şi a pozat în câteva ipostaze incendiare. Ea a acceptat provocarea şi a intrat chiar şi în pielea unui personaj: o profesoară foarte sexy.

"M-am şi distrat la şedinţa foto. Mai ales că mi-am adus aminte că în copilărie îmi doream să devin profesoară. Chiar îmi imitam dascălii acasă, în faţa păpuşilor. Mai mult, e prima oară când spun asta, luam meditaţii nu pentru că nu m-aş fi descurcat la şcoală, ci  din dorinţa de a "fura" meseria", ne-a spus Cristiana, care a renunţat la visul ei între timp. "Am început să muncesc încă de mică pentru a-mi câştiga singură existenţa. Din păcate, a trebuit să aleg între pasiune şi o carieră în modelling, care mi-ar putea aduce mai multe câştiguri în timp". Focoasa brunetă ne-a mărturisit că este încă afectată de scandalul mesajelor indecente de la Adrian Cristea, dar nu a dorit să mai comenteze pe marginea subiectului.

Recent, Cristian Dima a recunoscut că a primit avansuri de la iubitul Biancăi Drăguşanu, asta după ce un amic a făcut publice conversaţiile cu pronunţată tentă sexuală, dintre cei doi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(702 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 mai 2020
Autentificare
stiriactuale.ro