Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 8:00:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


România nu participă la Eurovision?


10 ianuarie 2012

eurovisionÎn 2012 se pare că România nu va mai avea nici un concurent pe scena de la Eurovision, motivul fiind gravele probleme financiare cu care se confruntă TVR-ul.

După 13 ani de participare consecutivă la prestigiosul concurs internaţional, se pare că în acest an vom sta acasă, mai ales că nu avem încă nici un semn despre înscrierile la preselecţia naţională Eurovision 2012. Anul trecut, TVR a organizat selecţia naţională chiar în noaptea trecerii dintre ani, câştigători fiind desemnaţi atunci rockerii de la Hotel FM.

"În TVR sunt probleme mult mai grave legate de lefurile oamenilor, de dat oameni afară şi de multe alte chestiuni mult mai complicate decât un festival pe care, din punctul meu de vedere, n-aş vrea să-l ţinem pentru că, oricât de buni ar fi reprezentanţii noştri, din cauza votului geopolitic, niciodată nu vom avea o asemenea reprezentare încât să câştigăm. Cu toate acestea, n-am votat niciodată împotriva participării României la Eurovision”, a declarat Sorin Burtea, reprezentantul salariaţilor SRTV în CA al TVR.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro