Joi, 25 aprilie 2024 - 7:42:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cine vrea să meargă la Eurovision 2012?


25 februarie 2012

eurovisionDeschiderea plicurilor care conţin melodiile înscrise la Eurovision 2012 va fi transmisă live pe www.tvr.ro/eurovision, luni, 27 februarie, ora 10.00.

Pentru prima dată, deschiderea plicurilor conţinând melodiile înscrise la Selecţia Naţională a concursului Eurovision 2012 se va face în transmisiune directă pe www.tvr.ro/eurovision. Luni, 27 februarie, de la ora 10.00, fanii concursului şi toţi cei interesaţi de competiţia Eurovision vor afla câte şi ce melodii au fost înscrise în concursul din acest an. Este încă un pas pe care echipa de realizatori ai proiectului Eurovision îl face pentru informarea în timp real a celor interesaţi de evoluţia competiţiei la nivel naţional (compozitori, interpreţi), dar şi pentru comunicarea interactivă cu publicul larg.

De anul trecut, Eurovision, competiţia muzicală europeană a cărei Selecţie Naţională este organizată de TVR, a intrat în comunitatea online, pe reţelele sociale Facebook (http://www.facebook.com/eurovision.romania) şi Twitter (http://twitter.com/EUROVISION_TVR).

Înscrierile pentru Eurovision 2012 s-au încheiat pe 23 februarie, după 18 zile pe care compozitorii şi interpreţii din România le-au avut la dispoziţie pentru trimiterea melodiilor. Deschiderea plicurilor are loc pe 27 februarie astfel încât să aibă timp să ajungă la TVR toate plicurile care, conform regulamentului, au fost expediate până în 23 februarie, data poştei. După deschiderea plicurilor pe 27 februarie, marţi, 28 februarie, la sediul TVR va avea loc audiţia şi preselecţia melodiilor înscrise în prezenţa juriului desemnat de TVR. Juriul va alege numărul şi melodiile care vor intra în spectacolul live din 10 martie de la TVR 1, când va fi aleasă melodia care va reprezenta România la Concursul Cântecului European - Eurovision 2012. Acesta va avea loc la Baku, Azerbaidjan, pe 22 mai. Dan Manoliu se va ocupa de organizarea Selecţiei Naţionale Eurovision 2012.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro