Vineri, 29 martie 2024 - 3:36:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Bruneta trupei Like Chocolate, răsfăţ de cinci stele în Mexic


16 august 2012

andraAndra, bruneta trupei Like Chocolate, formaţia care a cucerit topurile muzicale cu piesa "Maria, Maria", a avut parte de o vacanţă de vis în Cancun, Mexic.

Acolo, artista s-a bucurat de locurile exotice, dar şi de mâncarea tradiţionala. "M-a fascinat sălbaticul acestori locuri, faptul că eram înconjurată de păduri exotice, parcă neatinse şi pline de diverse specii de animale care se regăsesc doar în acele părti ale globului", a povestit Andra, care are doar cuvinte de laudă şi despre bucătăria mexicană. "Am fost încântată să găsesc acolo diverse specialităţi din fructe de mare, dar şi un deliciu al locului, carnea de taur. Vă mărturisesc că nu am mâncat până acum o carne mai fragedă şi mai gustoasă ca aceasta", şi-a amintit Andra.

Cântăreaţa a povestit şi despre activităţile inedite pe care le-a trăit în Cancun.

"Aveam de ales între două variante de scuba, unul cu propria pompă de oxigen şi unul cu aer pompat de la suprafaţă printr-un fir ataşat la casca pe care o purtam. Pentru că prima variantă necesită minim şase ore de training, am ales varianta mai uşoară şi astfel am putut coborî până la aproximativ 30 de metri sub apă. Evident, întregul proces se realiza cu ajutorul unui scafandru profesionist, astfel că pentru fiecare persoană care cobora sub apă există un scafandru care să-i fie ghid", a povestit Andra.

Întrebată cum i s-a părut universul marin, artista a adăugat: „Mi s-a părut o experienţă unică, a fost o premieră pentru mine deoarece nu mai coborâsem până atunci sub apă şi m-am bucurat ca un copil de cele văzute. M-au fascinat coralii, aricii de mare şi bancurile de peşti care se plimbau în voie pe lângă noi. Fiind curioasă din fire, nu m-am putut abţine şi chiar am atins un arici de mare la un moment dat. Totuşi am avut senzaţia că timpul trece mult mai repede când eşti sub apă", a mărturisit artista pentru puterea.ro.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro