Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 3:17:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Noua invenţie în materie de fashion - pantofii cu tocul în faţă


11 octombrie 2012

Pantofii cu tocul în faţă „Scary Beautiful”, sunt creaţi de Leanie van der Vyver, o studentă de la Facultatea de Design, originară din Africa de Sud, ca o critică la industria fashion, atât de obsedată de perfecţiune.

Producătorul olandez René van den Berg a fabricat modelul pantofilor cu toc în faţă. Pentru designul inovator artista Leanie van der Vyver a primit o nominalizare la prestigiosul premiu de design Gerrit Rietveld la universitatea ei din Olanda, relatează Daily Mail.

„Mi-am scris teza finală despre modul în care oamenii s-au crezut Dumnezeu cu trupurile lor, mereu în căutarea perfecţiunii finale, şi am descoperit că această perfecţiune a ajuns la un punct culminant în industria modei şi a frumuseţii. Tocurile nu pot ajunge mai sus”, a afirmat artista.

„Acest design ar putea părea ciudat şi amuzant, dar este, în primul rând, o critică asupra modului în care moda şi frumuseţea nu ţin cont de corpul uman în procesul constant de reinventare. Pantofii reprezintă o ilustrare a ceea ce se află dincolo de această perfecţiune”, a declarat Leanie.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro