Vineri, 29 martie 2024 - 11:48:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Peste 30.000 de tineri s-au bucurat de Electris Castle


27 iunie 2013

Prima ediţie a festivalului Electric Castle a adunat peste 30.000 de participanţi, care au venit din toate colţurile ţării: Arad, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Bucureşti. Evenimentul a durat trei zile şi s-a desfăşurat la Bonţida, lângă Cluj-Napoca, la Castelul Banffy, unde au fost prezenţi 92 de artişti, care au urcat pe cele patru scene ale festivalului şi au adus publicul în extaz.


    La organizarea festivalului au participat aproximativ 600 de personae, dintre care, 370 au fost voluntari. Aceştia au încercat să ofere cele mai bune condiţii atât în cadrul concertelor, cât şi în afara acestora, ajuntându-i pe cei veniţi la eveniment să-şi găsească cazare şi locuri pentru distracţie. Totodată, participanţii au avut la dispoziţie şi transport, pentru a putea ajunge din împrejurimi la Castelul Banffy. Un număr de aproximativ 4.000 de tineri au ocupat zona amenajată pentru campare, iar 40 de autobuze au asigurat curse permanente pe ruta Cluj-Napoca – Bonţida. O mare parte au fost cazaţi la vilele şi pensiunile din Cluj-Napoca, având astfel prilejul să cunoască cate puţin din minunăţiile acestui oraş.


    Potrivit reprezentantului Boiler events, Teodor Negrea, o parte din încasările obţinute la acest festival vor merge către Transilvania Trust, pentru a contribui la renovarea Castelului Banffy, gazda acestui eveniment muzical, ce a strâns un numar atât de mare de oameni.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro