Vineri, 26 aprilie 2024 - 1:04:44
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ce pact a făcut Andreea Bălan cu Keo


2 noiembrie 2012

Solista Andreea Bălan (28 de ani) a mai bifat câteva relaţii, însă consideră că doar Keo, cu care locuieşte de mai bine de şase ani, întruneşte toate calităţile soţului ideal. Nunta, despre care cei doi vorbesc tot mai des în ultima vreme, va avea loc peste doi-trei ani.

Andreea va schimba peste doi ani prefixul, aşa că se gândeşte tot mai serios să se căsătorească şi să devină mămică: "Va exista şi acest pas. E un pas firesc, la fel cum vor fi un copil şi o familie. Eu şi Keo ne vom căsători peste doi-trei ani. El poate fi soţul ideal!", a mărturisit cântăreaţa, pentru Libertatea. Şi Keo crede că a sosit vremea să-şi oficializeze relaţia cu Andreea, mai ales că povestea lor de dragoste e una dintre cele mai durabile din showbiz: "Visăm la o familie, doar mai amânăm puţin momentul. Noi trăim o poveste frumoasă şi fără acte. Încercăm, din respect pentru fani, să nu ne afişăm prea mult împreună", a spus el.

 

Andreea a sărit cu o completare: "Eu şi Keo am făcut un pact încă de la începutul relaţiei. Am stabilit să nu ne afişăm împreună, să nu apărem pe coperţile revistelor împreună. Rareori mergem la evenimente amândoi. Încercăm să păstrăm un anume mister şi discreţie asupra noastră". Fosta componentă a trupei Andre are numai cuvinte de laudă la adresa bărbatului drag: "El e omul care mă susţine şi mă ajută cu multe idei. E un artist desăvârşit, de la care am împrumutat lucruri frumoase. În viaţa personală el e echilibrul meu. Dacă el nu m-ar completa, poate nu aş fi realizat atât de multe lucruri în ultimii ani. El a contribuit foarte mult la artistul Andreea Bălan de astăzi".

 

Foto: www.cristicimpeanu.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro