Miercuri, 24 aprilie 2024 - 6:24:32
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fashion&Beauty Corner continuă în acest weekend la Ploieşti Shopping City


18 septembrie 2014

În acest weekend, Ploieşti Shopping City vă invită la o nouă sesiune de stil din cadrul evenimentului Fashion&Beauty Corner. Astfel, pe 20 septembrie, Gabriela Atanasov designer vestimentar şi blogger de modă le va oferi pasionatelor de cumpărături sfaturi de vestimentaţie şi stil, iar pe 21 septembrie, Adina Doneanu, fashion blogger va continua sesiunile dedicate frumuseţii şi noilor tendinţe din acest sezon.

Cu ocazia noilor colecţii de toamnă – iarnă 2014, cei mai cunoscuţi bloggeri de modă vin la Ploieşti Shopping City pentru a le prezenta cele mai noi tendinţe vizitatoarelor centrului comercial. Sâmbătă, 20 septembrie, Gabriela Atanasov, blogger, creatoare şi designer de modă, dar şi fashion stylist, va fi speakerul evenimentului dedicat shoppingului şi frumuseţii. Duminică, 21 septembrie, Adina Doneanu, blogger cunoscut de modă, le invită pe doamne şi pe domnişoare să participe la o sesiune inedită cu sfaturi de stil şi frumuseţe.

În plus, în perioada 15 septembrie – 12 octombrie, fanele de pe pagina de Facebook Ploieşti Shopping City se pot înscrie într-un concurs special, unde pot câştiga unul dintre marile premii în valoare de 1000 de lei şi o şedinţă de personal styling alături de Alin Gălăţescu, critic de modă şi jurnalist fashion. Detalii despre competiţie se pot găsi pe pagina de Facebook Ploieşti Shopping City (https://www.facebook.com/PloiestiShoppingCity) sau accesând link-ul aplicaţiei: https://www.facebook.com/PloiestiShoppingCity/app_208195102528120. Mai mult, tot pe pagina de Facebook Ploieşti Shopping City, fanii vor putea solicita sfaturi de stil şi vestimentaţie de la cunoscuţi bloggeri de modă: Oana Zidaru, Gabriela Atanasov sau Adina Doneanu.

Totodată, şedinţele gratuite de make-up şi mini-prezentările de modă vor completa seria de evenimente din weekend-ul de oferite dedicat doamnelor şi domnişoarelor care vor vizita Ploieşti Shopping City.

Pentru că şcoala deja a început, iar copiii merită întotdeauna momente de răsfăţ, Ploieşti Shopping City îi întâmpină pe cei mici cu îngheţată şi cu promoţii speciale. Astfel, magazinele din centrul comercial le oferă preţuri de nota 10, dedicate noului an şcolar, şi cadouri ce constau în rechizite şcolare, dar şi reduceri vesele la articole vestimentare, produse de papetărie, notebook-uri, imprimante şi accesorii.

Ploieşti Shopping City a pregătit evenimente pentru întreaga familie, iar în acest weekend vizitatorii centrului comercial pot asista la demonstraţii sportive de Fitbox, spinning, arte marţiale Quan Ki Do, kangoo jumps, dar şi la demonstraţii de dans standard şi latino.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro