Joi, 18 aprilie 2024 - 7:15:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cătălin Măruţa nu mai prezintă "Happy Hour"


28 august 2013

Emisiunea Happy Hour se transformă în "La Măruţa". Anunţul a fost făcut în urmă cu puţin timp de Cătălin Măruţa, pe pagina sa de Facebook.

Având în vedere că concurenta devine acerbă, pentru că şi Teo intra în competiţie cu noua sa emisiune de la Kanal D, cei din Pro TV s-au gândit probabil că e nevoie de un suflu nou şi au început prin a schimba numele emisiunii pe care o prezintă Cătălin Măruţa, emisiune ce se va bate cu "Acces Direct" şi "Teo Show".

Având în vedere că rolul de nas îl reprezintă cel mai bine, în cele din urmă Măruţa a botezat şi emisiunea pe care o prezintă cu numele lui: Dragi, mulţi şi devotaţi prieteni, începând de luni, 2 septembrie, ne vom întâlni la aceeaşi oră 17.30, la ProTV. Cu menţiunea că, de-acum înainte, emisiunea mea se va numi pur şi simplu "LA MĂRUŢA". Sunt onorat de această schimbare, parcă mă reprezintă mai bine, mă inspiră şi mă încurajează să abordez şi rubrici noi. Vacanţă s-a terminat, a fost frumos şi m-am odihnit, iar de acum pentru mine începe o perioadă interesantă. "LA MĂRUŢA" voi face în aşa fel încât să vă uimesc, să vă redau entuziasmul, zâmbetul, bucuria exclusivităţilor palpitante şi surprizele plăcute pe care le meritaţi!, a încheiat Cătălin Măruţa.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro