Joi, 25 aprilie 2024 - 2:47:18
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Eşti prea prost ca să fii rege!


26 mai 2014

Dacă până deunăzi, cea care era frustrată că nu-i mai vine rândul era Camilla Parker- Bowles, acum soţul ei, prinţul Charles, pare a se teme că fiul său cel mare, William, i-ar putea lua locul pe mult doritul jilţ pe care stă acum regina Elisabeta a II -a, ajunsă la 88 de ani, potrivit Libertatea.ro.

Dacă în ultimele luni presa a semnalat certurile aprige între ducesă şi nora ei, Kate, acum lupta se dă pe frontul bărbaţilor, conform revistei americane Globe.

Tot stresul provine de la Camilla. Potrivit jurnaliştilor din SUA, într-o discuţie aprinsă, prinţul Charles i-ar fi aruncat vorbe grele fiului său cel mare, William (31 de ani). Seniorul i-a spus lui Will să-şi ia gândul că va deveni rege înaintea lui.

"Eşti prea prost să fii rege! Să-ţi intre bine în cap!", ar fi tunat Charles, conform surselor citate de Globe. În vreme ce toată lumea aşteaptă un al doilea copil de la mult iubita Kate, aceasta nu are linişte acasă şi se vaită prietenelor sale că trăieşte într-un stres teribil din cauza "soacrei" sale, care trage zilnic la măsea, de supărare că ar putea să rămână doar cu visul de a deveni următoarea suverană.

Nu de puţine ori, presa din Regat a titrat că oamenii sunt fascinaţi de cuplul Will-Kate şi că ar vrea să-i vadă pe ei pe tron, nu pe Charles, care ar urma la cârma Regatului, conform tradiţiei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro