Miercuri, 24 aprilie 2024 - 2:43:45
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Eveniment de fitness în Campania „Hai afară” by Corina Ungureanu FOTO


25 februarie 2013

Maratonul "Fat Burning" organizat de Kangoo Jumps România şi Cristi Margarit (nutriţionistul vedetelor) în parteneriat cu Wellness Club Nico Ploieşti a fost un eveniment unic în Ploieşti

Timp de o oră, masterul class-ul de Kangoo Jumps, oferit de Kinga Sebestyen (Naţional Trainer Coordinator) le-a demonstrat celor prezenţi forţa...kangoo, iar cele peste o sută de persoane s-au distrat şi au reuşit să facă mişcare cu cel mai bun trainner din România.

Plină de energie, Kinga Sebestyen a oferit o coregrafie unică şi a fost foarte zâmbitoare cu toată lumea. Timp de o oră, Kinga a stat cuminte la poze cu toţi cie care au solicitat acest lucru.

Mai mult... dând dovadă de modestie şi seriozitate, nu a uitat să mulţumească Nicoletei Mocanu (manager Wellness Club Nico) pentru colaborare şi tuturor trainerilor de la Kangoo Jumps Prahova,

La sfârşit Kinga a primit un imens buchet de flori din partea clubului de fitness Wellness Club Nico.

După terminarea master class-ului, au urcat pe scenă: Magda Leca, Raluca Ioniţă şi Roxana (trainneri Wellness Club Nico) pentru o scurtă demonstraţie de zumba.

Evenimentul a fost încheiat de nutriţionistul vedetelor, Cristi Margarit , care a vorbit despre o nutriţie sănătoasă şi fitness.

Per total, Maratonul " Fat Burning" Ploieşti a fost un real succes şi datorită Kingăi Sebesteyn şi Wellness Club Nico (partener pe Prahova al Kangoo Jumps România).

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro