Vineri, 29 martie 2024 - 5:56:45
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Budi, femeia care i-a îndeplinit cea mai fierbinte a fantezie lui Lucian Viziru!


21 septembrie 2012

viziru_si_budiScandalul amoros care îi are ca protagonişti pe Tania Budi, Adi Cristea şi Bianca Drăguşanu, scoate la iveală secrete “murdare” din viaţa acestora. Potrivit unor informaţii venite pe cunoscuta adresă [email protected], Tania Budi pare genul de femeie care ar face orice pentru a-l ţine lângă ea pe bărbatul pe care îl doreşte. De pildă, pe vremea când avea o idilă cu Viziru, blonda i-ar fi îndeplinit artistului cea mai fiebinte fantezie, pentru a-l recuceri.

În 2009, Tania Budi şi Lucian Viziru, a cărui celebritate urcase la cote maxime datorită telenovelelor de la Acasă TV, au avut o idilă. Povestea a durat doar o săptămână, însă, după despărţire, blonda a încercat în mod repetat o revenire în viaţa artistului, mergând, se pare, mai departe decât ea însăşi ar fi crezut.

Potrivit unor informaţii venite pe [email protected], Tania ar fi povestit la un moment dat în cercul ei e prieteni că a experimenat sexul în trei cu Lucian Viziru şi o bună prietenă a acesteia. Se pare că aventura ar fi avut loc la o lună după despărţire, când Tania încerca să-l recucerească pe artist şi a făcut-o pentru a-i îndeplini acestuia fantezia de a face amor cu două femei. Iniţiativa ei însă nu l-a convins pe Viziru să continue relaţia cu ea şI a urmat, aşa cum se ştie deja, o perioadă în care Tania îl bombarda cu sms-uri încercând să-l înduplece să revină în braţele ei şi cu avertismente că se va sinucide. Dar iată că, deşi acum este bărbat însurat şi tătic, Viziru are un apetit uriaş pentru distracţii perverese. Contactat telefonic, artistul a confirmat povestea însă s-a abţinut de la alte comentarii.

Aşadar, strategiile Taniei de recuceri bărbaţii pe care şi-i doreşte s-ar putea răsfrânge şi asupra lui Cristea, fotbalistul cu care blonda trăieşte o poveste de amor încurcată şi care în paralele îi declară dragostea Biancăi Drăguşanu, fosta lui iubită.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro