Vineri, 19 aprilie 2024 - 12:24:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Nicoleta Luciu dezbrăcată în direct la Dansez pentru tine


3 noiembrie 2012

Chiar daca a trecut prin momente grele dupa ce sotul ei a fost surprins de paparazzi revistei Ciao! in ipostaze nedemne alaturi de Kinga Sebestyen, Nicoleta Luciu a demonstrat ca este o luptatoare si ca poate trece peste toate.

Dupa ce a luat 5,5 la editia trecuta, cea mai mica nota de pana acum de la Mihai Petre, Nicoleta a tras din ce in ce mai tare si s-a antrenat mai intens ca oricand.

"Eram dezamagita din cauza mea pentru ca mi-am dezamagit partenerul, pe Hainer. In viata mea nu m-am antrenat asa de mult. Faceam doua ore de aerobic dimineata si doua seara. Este foarter greu" a declarat Nicoleta.

Momentul de dans a fost de-a dreptul incendiar avand in vedere ca cei doi i-au lasat muti pe toti cei prezenti dupa ce au interpreatat rolurile unui vampir indragostit de o femeie normala, aidoma povestii din Twilight.

Acest lucru s-a intamplat mai ales dupa ce, la sfarsitul momentului artistic, Hainer a dezbracat-o pe Nicoleta si a lasat-o doar intr-un body mulat, ud si transparent, lasand sa se vada aproape in totalitate formele.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro