Miercuri, 24 aprilie 2024 - 12:20:48
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ce spune Connect-R despre „Vara nu dorm” VIDEO


21 iunie 2012

connect-rPiesa ”Vara nu dorm” a devenit în timp record un SUPERHIT. O auzim nonstop la radio sau la televizor şi e imposibil să nu ne întrebăm, măcar o dată, cât la sută din versurile melodiei am trăit şi noi, pe pielea noastră.

Connect-R a povestit într-un interviu pentru ”Jurnalul Naţional”, ce l-a inspirat atunci când a compus melodia. Artistul mărturiseşte că ideea i-a venit în urma problemelor pe care tatăl său le are, de trei ani, cu somnul.

”Am făcut piesa inspirat de problemele lui taică-miu, pentru că el are probleme cu somnul... De ani de zile ne chinuim să-i găsim un leac, am încercat tot felul de terapii, nu-i foarte bine, dar o s-o rezolvăm şi pe asta... Piesa e făcută cu câteva zile înainte de 1 mai şi, practic, am zis să vedem partea pozitivă a lucrurilor. De ce nu se prea doarme vara? Şi mi-am adus aminte ce făceam până-n 25 de ani: mergeam pe la mare cu toată gaşca, cu Naşu', mâncam ce găseam pe-acolo...”, a povestit artistul.

Connect-R a vorbit şi despre recordul său la capitolul nopţi nedormite,

”Recordul meu e de trei zile. S-a întâmplat acum doi ani. Am plecat din Bucureşti la Timişoara. Acolo am ajuns devreme, dar am cântat târziu, am făcut probe, am mâncat, n-am mai apucat să ne odihnim înaintea concertului. De la Timişoara am plecat imediat la Botoşani, la un alt concert, apoi la Tulcea. După ce am cântat şi acolo, am zis gata, pot să dorm şi eu. Pierdusem două nopţi. Numai că a venit Viorel, un bun prieten, care are un restaurant pescăresc foarte bun în Tulcea şi care-şi deschisese şi un club, şi ne-a zis: "hai să cântaţi şi la mine". N-am putut să-l refuzăm. Deci trei zile e recordul meu. Pe fondul ăsta, de oboseală, imunitatea organismului a scăzut şi, anul trecut, am făcut varicelă”, îşi aminteşte Connect-R.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro