Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 12:55:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Becali: "Lady Gaga e posedată. Scuip televizorul când o văd"


10 august 2012


becaliApropiatul concert al cântăreţei Lady Gaga naşte deja controverse, cei mai înverşunaţi împotriva artistei fiind organizaţiile de creştini.

Nici omul de afaceri Gigi Becali nu este de acord cu venirea cântăreţei la Bucureşti, considerând că Lady Gaga este un discipol al lui Satan şi că nu îşi dă seama că este posedată.

"Eu când am mai văzut-o, nu ştiu prea multe despre Lady Gaga şi nu ştiu prea multe despre apariţiile ei, pentru că eu văd doar două secunde şi scuip şi dau pe alt program. Noi trebuie să înţelegem că în vremurile noastre este război între Satan şi Hristos. Hristos va învinge. Noi nu putem să o interzicem. Nu te obligă nimeni să te duci la concertul lui Gaga Lady. Ea este un discipol al lui Satan. Satan are discipolii lui", a declarat Gigi Becali, la România TV.

De semenea, omul de afaceri îi îndeamnă pe toţi cei care sunt creştini adevăraţi să plece de la concertul cântăreţei. "Dacă sunt creştini adevăraţi şi vor vedea ce este acolo, unii care au trăiri creştine vor scuipa şi vor pleca şi o vor lăsa de rahat acolo. Care au ieşiri demonice şi le place demonizarea şi satanismul vor rămâne şi le vor place. Sunt foarte mulţi oameni atraşi de Satan", a ami precizat Becali.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro