Duminică, 14 august 2022 - 12:21:46
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Brigitte Năstase si-a spalat trecutul


6 martie 2014

Brigitte Năstase a vrut să scape de trecut şi le-a cerut magistratilor Judecătoriei Timişoara să îi cureţe cazierul. Fostul model a depus  o cerere de reabilitare înregistrată în 9 ianuarie anul acesta pe adresa Judecătoriei Timişoara. Brigitte Năstase, fostă Sfăt, a vrut ca judecătorii să îi reabiliteze numele şi să o scape de cazierul pătat în 2003, informeaza tion.ro.

Ea a fost condamnată  la trei ani şi jumătate de închisoare pentru instigare la tâlhărie şi lipsire de libertate. Din pedeapsă a executat însă numai doi ani şi jumătate şi a fost eliberată condiţionat cu un rest de pedeapsă de peste 500 de zile. Au urmat apoi ani buni de vizite la serviciul de probatoriu, timp în care soţia lui Ilie Năstase a fost nevoită să stea departe de problemele cu legea.

Magistraţii Judecătoriei Timişoara au decis, joi dimineaţă, să îi aprobe cererea de reabilitare şi să o scape astfel de trecut pe Brigitte Năstase.

Cererea lui Brigitte Năstase a fost acceptată, iar cazierul îi va fi curăţat. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs de procurori în termen de 10 zile.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

HidroPrahova


Din aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 13 august 2022
Autentificare
stiriactuale.ro