Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 1:44:27
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ştii cine este „profa de sex” a Argentinei?


16 aprilie 2012

natachaEste „Profa de sex” a Argentinei, preferata bărbaţilor pentru o noapte incendiară, dar Natacha Jaitt are succes şi dincolo de graniţele Ţării tangoului, inclusiv pe Bătrânul continent. Ea a povestit că i s-au oferit 6.000 de euro pentru a petrece noaptea cu un bărbat.

„Eram în Spania, în liftul hotelului. Mă duceam la discotecă şi am văzut un om care mă tot privea. L-am întrebat dacă ne cunoşteam cumva. Stăteam la acelaşi etaj şi mi-a spus să bat la uşa lui când mă întorc în cameră”, a dezvăluit modelul-vedetă tv.

Intrigată, sud-americanca a acceptat propunerea. Când a intrat în camera lui, bărbatul, un conte, după cum spune ea, i-a dat un plic cu 6.000 de euro. Nu i-a cerut să facă sex cu el, ci doar să se masturbeze împreună. „Îmi plac banii. Aleg, văd ce mi se oferă şi, dacă nu mi se cer prostii, poate accept. Multe fete trăiesc sub presiunea de a fi într-un fel sau altul. Sunt altele pe care talentul le salvează şi pot alege să nu o facă, dar există şi femei pe care prostituţia le distrează, cum este cazul meu”, a mărturisit Natacha. Rămâne de văzut câţi clienţi îşi vor permite să o plătească pe vedetă. Dar, la cât de populară este „Profa de sex” a Argentinei, doritorii cu siguranţă nu vor lipsi.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro