Joi, 28 martie 2024 - 12:11:14
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Uite ce bunăciune este violatoarea taximetristului din Tulcea!


25 august 2012

violatoareCazul taximetristului din Tulcea violat şi înjunghiat de o clientă pare unul complicat pentru poliţişti. Agresoarea este acum internată la Psihiatrie şi va avea de dat multe explicaţii oamenilor legii, întrucât este cercetată pentru tentativă de omor.

Luminiţa Perijoc este o brunetă focoasă de 30 de ani care este pasionată de Angelina Jolie. Cât timp iubitul ei e la muncă în Spania, ea nu stă degeaba, ci şi-a făcut un cont pe site-urile de matrimoniale, alături de alte femei singure din Tulcea aflate în căutare de noi relaţii.

În momentul în care taximetristul înjunghiat, Nicolae Stan, a chemat poliţia, oamenii legii ajunşi în apartametul Luminiţei au fost la un pas să fie şi ei înjunghiaţi. "Era într-o stare de agitaţie şi a reacţionat urât în momentul în care poliţiştii au ajuns acolo. A încercat să îi lovească şi pe ei, dar a fost liniştită fără a produce alte victime. Are probleme psihice, din câte am înţeles şi, în astfel de cazuri, oamenii prind puteri", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Tulcea. Cazul a fost preluat de Parchet, întrucât Luminiţa Perijoc este cercetată pentru tentativă de omor. În acest moment ea se află internată la Psihiatrie şi va avea de dat explicaţii procurorilor. "Colegii noştri vor solicita de la medici documente referitoare la starea ei de sănătate, după ce va fi evaluată, pentru a-şi putea face o imagine clară", ne-a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ. Luminiţa Perijoc a fost internată în spital după ce a violat şi înjunghiat un taximetrist pe care îl chemase să îi aducă mai multe comenzi acasă. Mai întâi, l-a obligat pe bărbat să întreţină relaţii sexuale, după care, sub ameninţarea cuţitului, l-a forţat la relaţii sexuale orale. Ea îşi închiriase de curând un apartament de lux în Tulcea şi obişnuia să cheme îl cheme pe taximetrist pentru a-i aduce cumpărături.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro