Vineri, 29 martie 2024 - 8:45:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


O mamă singură a strâns milioane de euro lucrând doar câteva ore pe noapte


2 iunie 2012

savannaNatalia Oliveros, o femeie în vârstă de 44 de ani din Statele Unite, duce o viaţă dublă, pentru a-şi putea creşte copilul şi pentru a strânge bani. Datorită meseriei sale, aceasta a reuşit să câştige milioane de dolari şi este fericită cu viaţa pe care o duce.

Ziua, americanca este mama unui băieţel de 10 ani, iar noaptea devine star în filmele pentru adulţi, având numele de scenă de Savanna Sampson. Femeia a reuşit chiar să câştige şi două premii datorită rolurilor din filme, aceste distincţii fin echivalentele Oscarurilor, notează ABC News.

Natalia a mărturisit că este fericită cu meseria sa, datorită căreia trăieşte în lux şi adaugă că simte că s-a născut pentru a face acest lucru, dar îi este teamă de reacţia fiului ei atunci când acesta va afla cu ce se ocupă ea. Americanca spune că primul ei film a fost realizat pentru tatăl fiului ei, de care a divorţat între timp.

Sub numele de Savanna Sampson, femeia a realizat peste 80 de filme porno, iar banii obţinuţi i-a investit în alte afaceri. A reuşit să înfiinţeze o companie producătoare de vinuri, pentru care a primit laude din partea unuia dintre cei mai importanţi specialişti din lume.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro