Duminică, 29 mai 2022 - 1:25:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Primele declaratii ale familiei lui Robin Williams dupa moartea actorului


13 august 2014

Cei doi fii şi fiica lui Robin Williams au deplâns, marţi, moartea tatălui lor, dând publicităţii declaraţii emoţionante, în care şi-au exprimat dragostea pe care i-o poartă artistului, regretul că acesta a ales să se sinucidă şi au cerut publicului să şi-l amintească aşa cum a fost, "un om căruia îi plăcea, cel mai mult, să îi facă pe oameni să râdă" scrie dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Zak Williams, în vârstă de 31 de ani, fiul cel mare al lui Robin Willliams, a spus că "lumea a devenit puţin mai gri" în urma morţii tatălui său. "Mi-am pierdut tatăl şi cel mai bun prieten, iar lumea a devenit puţin mai gri. Îi rog pe cei care l-au iubit să-l ţină minte ca fiind bun, drăguţ şi generos cum a şi fost. Încercaţi să aduceţi bucurie în lume, cum a încercat şi el", a declarat Zak, a cărui mamă, Valerie Velardi, a fost prima soţie a actorului.

Zelda, fiica în vârstă de 25 de ani a lui Robin Williams, a făcut o declaraţie pentru presă în care le-a mulţumit fanilor şi s-a adresat, în acelaşi timp, criticilor tatălui său. "Familia mea a fost tot timpul rezervată în ceea ce priveşte timpul petrecut împreună. A fost modul nostru de a păstra ceva doar al nostru cu un om pe care l-am împărţit cu lumea întreagă. Dar acum s-a încheiat şi mă simt expusă. Ultima dată am stat cu tatăl meu de ziua sa şi voi mereu recunoscătoare că eu şi fraţii mei am putut să petrecem ziua aceea doar cu el, împărţind cadouri şi râzând. A fost întotdeauna un om cald, chiar şi în zilele sale cele mai întunecate".

La rândul său, Cody, fiul cel mai mic al actorului, în vârstă de 23 de ani, şi-a exprimat regretul faţă de pierderea suferită: "Nu am cuvinte să spun cât îl iubesc şi îl respect pe tatăl meu. Lumea nu va mai fi la fel fără el. Îi voi simţi lipsa şi îl voi purta în suflet oriunde voi fi, tot restul vieţii, şi voi aştepta, nerăbdător, momentul când îl voi revedea."

"Am inima frântă şi împrăştiată peste tot în lume, cu voi. Vă rog să vi-l amintiţi pe omul blând, iubitor, generos - şi, da, sclipitor şi amuzant - care a fost Robin Williams. Sunt alături de copiii noştri în încercarea de a aduce un tribut omului pe care îl iubim, în timp ce ne confruntăm cu o pierdere ireparabilă", a declarat Marsha Garces Williams, fosta soţie a actorului.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 mai 2022
Autentificare
stiriactuale.ro