Vineri, 29 martie 2024 - 4:30:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Doliu în muzică/ Solistul trupei Taxi Girl ucis de o supradoză


2 martie 2013

„Când voi muri, voi merge în Paradis/Viaţa mi-am petrecut-o în infern”, cânta în urmă cu cinci ani. Acum, interpretul respectiv află ce îl aştepta pe lumea cealaltă. A încetat din viaţă, la 53 de ani.

Daniel Darc, legendarul cântăreţ al trupei Taxi Girl, a murit în apartamentul său, din Paris. Trupul neînsufleţit a fost găsit de agentul lui, iar la prima vedere, se crede că o supradoză de alcool şi medicamente ar fi pus capăt vieţii talentatului cântăreţ francez.

De altfel, rockerul era cunoscut pentru faptul că a cunoscut infernul drogurilor şi al băuturii. La sfârşitul lui 2011, el mărturisea: „Am 52 de ani, am o hepatită C inactivă. Am trecut de jumătatea vieţii mele şi este extraordinar. Asta mă uimeşte. Cei care au trăit ca mine sunt aproape toţi deja morţi”.

 

Din păcate, după ceva mai mult de un an, a încetat şi el din viaţă. Excesele îl făcuseră să aibă o sănătate fragilă. Şi totul a pornit de la beţia scenei. A luat prima doză de heroină pentru a se vindeca de timiditatea maladivă care îl stăpânea. Nici nu şi-a dat seama că este un drum cu o singură destinaţie. La care a ajuns pe neaşteptate, chiar dacă fusese repus pe picioare de tânărul compozitor Frédéric Lo şi a reuşit să-i uimească pe critici, datorită acestei colaborări.

Marţi, pe 26 februarie, Daniel Darc bea o bere. Recunoştea că este îndrăgostit şi glumea cu privire la cei 54 de ani pe care urma să-i împlinească pe 20 mai. Considera că este o vârstă cam înaintată pentru un rocker cucerit de tinereţea veşnică şi se minunea că a supravieţuit atâtor încercări prin care a trecut. Vorbea despre un nou album, despre autobiografia la care lucra… După două zile, a fost găsit mort.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro