Vineri, 19 aprilie 2024 - 2:39:37
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


O româncă va lucra cu Paris Hilton!


20 iunie 2012

ioanaLa aproape 40 de ani, românca Ioana Rodica Bârsan se poate mândri cu unul dintre cele mai apreciate şi ravnite job-uri: manager la celebra şi binecunoscuta casă de modă Christian Dior! Ea este românca cu o carieră de 10 ani la Dior!

Aflată la Cannes, Ioana a avut ocazia să stea de vorba cu celebra Paris Hilton, cu care va lucra curâd la un proiect grandios şi căreia îi va desena şi îi va face câteva modele de rochii care îi vor purta numele de Ioana Barth!

"Prima oara cand am întâlnit-o pe Paris Hilton a fost acum doi ani, la Los Angeles, la petrecerea firmei BCBG, într-una dintre cele mai exclusiviste locatii, Beverly Hills Hotel. Am reusit atunci doar sa ne prezentam, pentru ca Paris avea o dispozitie buna pentru distractie. Anul acesta ne-am întâlnit la Cannes, la o cină de gală în hotelul Majestic. Venise cu verisoara ei. Cina fiind foarte restransa, am avut ocazia sa vorbim", povesteste romanca.

"I-am amintit că ne văzusem cu doi ani înainte la o petrecere. Nu şi-a adus minte pentru că întâlneşte foarte multă lume şi nu numai la petreceri. I-am facut un compliment pentru rochia verde fistic, plina de paiete. Era foarte frumoasă. Dar şi ei i-a placut rochia mea. După ce i-am mulţumit, am adăugat că desenez şi produc rochii. Si atunci cand am intalnit-o prima oara, purtam tot o rochie desenata de mine, de culoare rosu purpuriu, cu bucati de cristale aplicate doar pe maneci, originala,  as putea spune. Spre surprinderea mea, dupa ce am vorbit, si-a adus aminte de tinuta mea de atunci!", a mai povestit Ioana Rodica Barsan, care, din vorba in vorba cu Paris Hilton a ajuns sa puna bazele unui proiect grandios cu aceasta!

"I-am spus ca fac o linie de rochii Ioana Barth si ca sper ca in curand sa pot desena ceva exclusiv si original doar pentru ea! A fost foarte draguta si ea si verisoara ei! Deci aroganta evidenta de pe cover-urile revistelor sau de la televizor a scos la iveala o tanara frumoasa, educata si fascinanta in acelasi timp! Christopher Cole, care este producător de film in Londra era si el prezent si chiar el ne -a făcut pozele. Este un artist foarte talentat! Înainte de a ma desparti de Paris Hilton, ne-am promis ca o sa tinem legatura si ca o sa desenez pentru ea. Si nu numai! Mai exista un proiect care o are in prim plan, dar nu pot sa dau acum prea multe detalii!", spune Ioana Rodica Barsan, cunoscuta ca romanca de la Dior, care are o relatie de un an de zile, cu un important producator si distribuitor de filme de la Hollywood, Ariel Veneziano, care anul acesta a prezentat si a vandut la Cannes un film cu Sarah Jessica Parker


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro