Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 2:52:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Noua Miss Oesterreich este o româncă din Oneşti


23 decembrie 2014

Româncele au făcut furori la Viena, în cadrul unui inedit concurs de frumuseţe. Mai multe tinere care locuiesc în capitala Austriei au primit participat la un eveniment, care s-a desfăşurat în sala de festivităţi a Primăriei Sectorului 19 din Viena. Concursul a fost unul atipic, întrucât nu a avut limită de vârstă şi nici de greutate sau înălţime

Astfel, titlul Miss Oesterreich (Austria) 2014 a fost acordat tinerei Daniela Mănăilă, născută la Oneşti. 

Titlul Miss Bezirk 2014 (Capitala) i-a revenit Denisei Pârjol, originară din Turda. Titlurile Miss Buşteni şi Miss Crăiasa Zăpezii s-au acordat în premieră în diasporă, la Viena, Cristinei Georgescu, mezina concursului, în vârsta de numai 13 ani şi Alinei Groza din Arad, studentă în Viena.

De asemenea, au mai fost acordate câteva titluri pentru următoarele Sectoare din Viena: Burger Aniko – Miss Bezirk 17, Mădălina Morar – Miss Bezirk 16, Denisa Pârjol – Miss Bezirk 4, Alina Groza Miss – Bezirk 12, Monica Viţa – Miss Bezirk 19,Cristina Georgescu – Miss Bezirk 6 şi Horvat Raluca – Miss Bezirk 11.

Concurentele au purtat ţinute marca Nausica Mode, iar fetele au mai defilat atât în costum popular austriac, cât şi în cel românesc.

”În cadrul evenimentului, un moment special a fost oferit de Grigore Cartianu care ne-a onorat cu prezenţa, într-un an aniversar, celebrarea a 25 de ani de la Revoluţia Română din 1989”, a declarat Clara Popescu, unul dintre organizatorii evenimentului.

Cei prezenţi au fost încântaţi şi de momentele artistice, oferite chiar de câştigătoarele titlurilor, care au colindat şi au adus în sală, atmosfera şi spiritul Crăciunului autentic românesc. Organizatorii evenimentului au fost Clara şi Sorin Popescu împreună cu Asociaţia CALAROMANIA Viena.

Spectacolul a fost prezentat atât în limba română, cât şi în germană de către Clara Popescu şi Andreea Drăgan.

 

Daniela Mănăilă a primit titlul Miss Oesterreich, în cadrul unui concurs de frumuseţe organizat la Viena. În cadrul evenimentului s-au acordat mai multe titluri de frumuseţe româncelor de naţionalitate austriacă. Româncele au făcut furori în Viena, zilele trecute. Mai multe tinere care locuiesc în Capitala Austriei au primit distincţii, în cadrul unui eveniment, care s-a desfăşurat în sala de festivităţi a Primăriei Sectorului 19 din Viena. Astfel, titlul Miss Oesterreich (Austria) 2014 a fost acordat tinerei Daniela Mănăilă, născută în România, la Oneşti. Concursul a fost unul atipic, întrucât nu a avut limită de vârstă şi nici de greutate sau înălţime. Titlul Miss Bezirk 2014 (Capitala) i-a revenit domnişoarei Denisa Pârjol, originară din Turda. Titlurile Miss Buşteni şi Miss Crăiasa Zăpezii s-au acordat în premieră în diasporă, la Viena, Cristinei Georgescu, mezina concursului, în vârsta de numai 13 ani şi Alinei Groza din Arad, studentă în Viena. De asemenea, au mai fost acordate câteva titluri pentru următoarele Sectoare din Viena: Burger Aniko – Miss Bezirk 17, Mădălina Morar – Miss Bezirk 16, Denisa Pârjol – Miss Bezirk 4, Alina Groza Miss – Bezirk 12, Monica Viţa – Miss Bezirk 19,Cristina Georgescu – Miss Bezirk 6 şi Horvat Raluca – Miss Bezirk 11. Concurentele au purtat ţinute marca Nausica Mode, însă fetele au defilat atât în costum popular austriac, cât şi în cel românesc. ”În cadrul evenimentului, un moment special a fost oferit de Grigore Cartianu care ne-a onorat cu prezenţa, într-un an aniversar, celebrarea a 25 de ani de la Revoluţia Română din 1989”, spune Clara Popescu, unul dintre organizatorii evenimentului. Cei prezenţi au fost încântaţi şi de momentele artistice, oferite chiar de câştigătoarele titlurilor, care au colindat şi au indus celor din sală, atmosfera şi spiritul Crăciunului. Organizatorii evenimentului au fost Clara şi Sorin Popescu împreună cu Asociaţia CALAROMANIA Viena. Spectacolul a fost prezentat atât în limba română, cât şi în germană de către Clara Popescu şi Andreea Drăgan.

Sursa: http://www.infopress.tv/daniela-manaila-este-noua-oesterreich/ | InfoPress.Tv Romania

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro