Duminică, 29 mai 2022 - 2:28:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Fosta gimnasta, prostituata in Germania isi intretine familia din banii facuti din produs


2 octombrie 2012

Pe siteul de socializare facebook, am primit ca mesaj titlul "trist.... Fosta gimnasta, prostituata in Germania isi intretine familia din banii facuti din produs. Galerie foto incendiara!!".

Acest material a aparut pe site-ul exclusivevip.ro

Citam din materialul prezentat pe site-ul exclusivevip.ro:

Conform tabloidului cancan.ro, familia Floarei Leonida traieste de ani buni din banii produsi de aceasta intr-un bordel din Germania. Din spusele vecinilor reiese ca gimnasta nu a ales acest drum de prea mult bine, ea provenind dintr-o familie de oameni saraci, tatal acesteia fiind fara ocupatie, mama sa, conform spuselor vecinilor lucreaza la Clubul Steaua Bucuresti ca femeie de servici. Fratele sau poreclit si “Betivul” a fost inchis pentru furt la Jilava.

Despre gimnasta vecinii spun ca Floarea dadea foarte rar pe acasa in timpul cand era gimnasta, ea fiind mai mult plecata in cantonamente. Schimbarea care a dat de banuit vecinilor a fost acum cativa ani cand, “De vreo trei ani vine de Sărbători cu nişte maşini de lux şi în nişte haine foarte..cum să zic, extravagante, ţipătoare. Normal că te întrebi ce fel de femei se îmbracă aşa. Şi venea încărcată pentru ai ei”, spune o vecina pentru cancan.ro.

Cum comentati dvs, acest subiect ?


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 mai 2022
Autentificare
stiriactuale.ro