Joi, 28 martie 2024 - 1:31:05
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Statia de călcat Tefal- descoperirea plăcerii de a călca!


14 iunie 2016

Până să primesc pentru testare, din partea celor de la BuzzStore, statia de călcat Tefal, recunosc că mi se părea o corvoadă calcatul rufelor. Adunam grămezi imense de rufe şi el călcam doar atunci când nu mai aveam ce face, de parcă aşteptam ca acestea să se calce singure.

M-am înscris în programul de testare, am fost acceptată şi, mai întâi din curioazitate, am început să folosesc staţia de călcat. Am descoperit că este posibil ca cutele să dispară rapid, fără efort, că rufele se por călca repede, fără să transpir până când toate hainuţele erau puse la locul lor.

Modelul testat de mine este GV6720.  Are integrat atât un sistem de stocare al cablului electric cât şi unul de stocare al celui de abur.  Rezervorul are o capacitate mare de 1,5l şi se poate reumple oricând, pentru sesiuni de călcat neintrerupte. Nu a fost cazul meu pentru că am început să calc fiecare bluzită a fiicei mele sau cămaşă a soţului meu, fără a mai lăsa să se adune grămezi de rufe necălcate.

Datorită boilerului de inaltă presiune, staţia eliberează un abur puternic care pătrunde adânc in ţesătură iar astfel se obţin rezultate rapide si eficiente

Presiunea ridicată de 5 bari permite aburului să pătrundă adânc in orice tip de ţesătură iar aburul variabil de până la 100g/min asigură performanţe optime şi indepărtarea tuturor cutelor.

Talpa Ultragliss a fierului facilitează dispersia optimă a aburului şi permite o alunecare uşoară pe toate materialele pentru sesiuni de călcat rapide şi fără efort.

Sistemul integrat anti-calcar  permite eliminarea rapidă a depunerilor de calcar.

Fiind ziaristă folosesc foarte des sacourile şi am descoperit că acestea se pot călca rapid, direct pe umeraş pentru că staţia de călcat de înaltă presiune TEFAL GV 6720 chiar este un ajutor de nădejde şi pentru călcare verticală

Un alt avantaj îl repezintă faptul că staţia se opreşte automat dacă nu este folosită mai mult de opt minute. Scăpaţi astfel de stresul de a vă reaminti dacă aţi scos fierul din priză când aţi plecat de acasă.

Recomand cu încredere staţiile de călcat Tefal şi sunt convinsă că şi voi veţi redescoperi plăcerea de a călca şi de a avea o familie ...impecabilă :)


 

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro