Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 12:52:14
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Căţelul Snoopy, vedetă internaţională a benzilor desenate, are o stea la Hollywood


4 noiembrie 2015

Căţelul Snoopy, vedetă a benzilor desenate ‘Snoopy and the Peanuts’, şi-a inaugurat luni steaua pe bulevardul celebrităţilor de la Hollywood, cu câteva zile înainte de lansarea pe ecrane a filmului cu acelaşi nume în care este vedeta principală, relatează AFP.

Cel mai celebru căţel ‘beagle’ din lume, îndrăgit atât de cei mici cât şi de cei mari pentru stările sale de spirit şi aforismele de genul „sunt alergic la dimineţi” sau „mă voi ocupa mâine”, a primit steaua cu numărul 2.563 pe ‘Walk of Fame’ de pe Hollywood Boulevard, chiar alături de cea a creatorului său, desenatorul Charles Schulz. Un Snoopy în mărime naturală a fost prezent luni la ceremonie şi a pozat alături de fanii veniţi să-l aclame.

Micul câine alb şi negru, creat în urmă cu 65 de ani, este vedeta filmului de desenate animate ‘Snoopy and the Peanuts’, distribuit de 20th Century Fox, care va fi lansat vineri în SUA şi în 23 decembrie şi în alte ţări.

Snoopy, care visează să devină autor cunoscut pe plan mondial sau erou de aviaţie din primul război mondial, are o personalitate „dulce-amăruie”, apreciase creatorul său, Charles Schulz, decedat în 2000.

Snoopy se alătură pe ‘Walk of Fame’ şi altor celebrităţi din benzile desenate, precum iepuraşul Bugs Bunny, răţoiul Donald Duck, şoricelul Mickey Mouse, căpcăunul Shrek, Simpsons, sau Albă ca Zăpada. Alţi câini celebri precum Lassie şi Rintintin au deja o stea la loc de cinste


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro