Vineri, 29 martie 2024 - 5:35:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Viitorul Europei este "femeia cu barbă"


12 mai 2014

Rezultatul concursului Eurovision le arată "susţinătorilor integrării europene viitorul continentului: o femeie cu barbă", a comentat Dmitri Rogozin - Vicepremierul Rusiei, conform publicaţiei italiene Il Fatto Quotidiano.

O reacţie similară a avut liderul ultranaţionalist rus Vladimir Jirinovski. "Acesta este scopul Europei: nu mai au nici femei, nici bărbaţi, au «chestia asta»", a spus Jirinovski, referindu-se la travestitul Conchita Wurst.

Înaintea concursului Eurovision, parlamentarul rus Vitaly Milonov vorbea despre o "perversă, a cărei prezenţă insultă milioane de ruşi". "Participarea travestitului şi hermafroditului Conchita Wurst pe aceeaşi scenă cu cântăreţii ruşi, în direct la televiziune, reprezintă o propagandă în favoarea homosexualităţii şi un declin moral".

Sâmbătă, pentru prima dată din 1966, Austria a câştigat finala concursului Eurovision. Reprezentanta Austriei, travestitul Conchita Wurst, pe numele său real Tom Neuwirth - purtând tocuri înalte, gene foarte lungi, dar şi o barbă generoasă -, se număra de altfel printre favoriţi. Pe lângă perfomanţele muzicale, Conchita Wurst a ieşit în evidenţă şi prin imaginea sa, aceea a unui travestit devenit simbol european în dezbaterile despre homosexualitate. "Eu nu vreau să fiu o femeie. Scopul meu este de a fi o regină, dar, acasă, eu sunt un băiat foarte leneş", a declarat Conchita pentru Reuters.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro