Vineri, 29 martie 2024 - 7:50:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Steven Seagal a dezvăluit ce discută când se întâlneşte cu bunul său prieten Vladimir Putin


29 septembrie 2017

Actorul Steven Seagal (65 de ani), care a primit la sfârşitul anului trecut cetăţenie rusă, a vorbit despre prietenia cu liderul de la Kremlin Vladimir Putin (64 de ani), dezvăluind ce au discutat în multele lor întâlniri, şi afirmând că este stupidă ideea potrivit căreia Rusia a denaturat rezultatele alegerilor prezidenţiale din SUA în favoarea lui Donald Trump.

Legendarul actor şi expert în arte marţiale Steven Segal, care are cetăţenie americană, rusă şi sârbă, a intrat în direct din Sankt-Petersburg prin satelit în emisiunea „Good Morning Britain“, realizată de Piers Morgan şi Susanna Reid.

Segal a dezvăluit că prietenia strânsă cu preşedintele Rusiei s-a clădit pe pasiunea comună pentru artele marţiale, actorul fiind deţinătorul unei centuri negre în Aikido. „Aşa cum am mai spus de multe ori, cred că Vladimir Putin este unul dintre cei mai mari lideri mondiali, este strălucit şi este un tactician foarte bun. Prietenia noastră s-a legat datorită pasiunii pentru artele marţiale“, a povestit actorul, citat de The Mirror.

Actorul hollywoodian şi liderul rus s-au întâlnit de mai multe ori, iar Segal a dezvăluit care sunt principalele teme de discuţie, precizând că nu poate fi vorba despre „o relaţie politică.“ „Vorbim foarte mult despre artele marţiale, pentru că reprezintă o filosofie, intrăm în istoria tacticii şi în istoria lumii şi a conflictelor din lume şi a păcii din lume, nu avem o relaţie politică, chiar vorbim doar despre artele marţiale, despre filosofie, despre oameni şi dilemele de viaţă“, a mărturisit Segal.

De altfel, actorul a vorbit despre obţinerea cetăţeniei ruse de la sfârşitul anului 2016, demers aprobat şi susţinut de Putin. De altfel, tatăl starului a fost rus, iar bunicul său a trăit în Vladivostock, un oraş din estul îndepărtat al Rusie. „Încă am multe rude în Rusia şi iubesc această ţară, iubesc oamenii de aici. Este o ţară controversată mai ales din cauza propagandei, mai ales din America“, a afirmat actorul.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro