Vineri, 19 aprilie 2024 - 5:49:31
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Londra/ O gravidă a defilat goală într-o prezentare de modă


29 februarie 2012

palarii2Modelul Sophia Cahill, care  recent a apărut în toată splendoarea în timpul unei prezentări de pălării la London Fashion Week recunoaşte că, deşi este gravidă este nevoită să apară goală, pentru a-şi putea întreţine familia.


palarii1Tânăra în vârstă de 28 de ani, care mai are o lună până naşte, este fost Miss Ţara Galilor, şi a tot avut contracte cu reviste glossy din Marea Britanie. Nici de când este însărcinată nu nu duce lipsă de oferte, însă majoritatea angajatorilor îi cer să se dezbrace. Iar tânăra nici nu stă pe gânduri, având în vedere că nu are un partener care să o ajute şi un fiu de nouă ani, iar altul pe drum, pe care trebuie să-i hrănească.


”Trebuie să muncesc pentru a-mi întreţine familia şi este foarte greu să fac asta singură. Nu mă deranjează să păşesc gravidă şi goală pe catwalk. O gravidă, din punctul meu de vedere, are întotdeauna un corp frumos şi nu ar trebui să se ascundă. Unele femei se simt grase şi greoaie cu burtă, dar eu nu, mă simt sexy, mă simt femeie. Bărbaţii îmi spun că sunt superbă”, a mărturisit bruneta pentru revista ”Closer


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro