Joi, 25 aprilie 2024 - 6:40:06
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


AFI Palace Ploieşti va găzdui „Zappa Club & Lounge”


23 mai 2014

“Zappa Club & Lounge” a fost inaugurat oficial în cadrul mall-ului AFI Palace Ploieşti, aducând în oraş un concept nou şi unic de distracţie.

Ploieştenii vor găsi în “Zappa Club & Lounge” locul perfect pentru a petrece timpul cu prietenii şi familiile lor şi pentru a se bucura de o experienţă completă, având la dispoziţie numeroase opţiuni de divertisment.

“Zappa Club & Lounge” completează conceptul de divertisment din AFI Palace Ploieşti şi stabileşte un nou standard pentru cei care iubesc distracţia şi diversitatea.

„Dezvoltarea  proiectului ‚Zappa Club & Lounge’ face parte din planurile noastre de a ne îmbunătăţi mereu proiectele şi a ne întâmpina clienţii cu oferte şi atracţii unice. Centrul oferă, pentru prima dată în Ploieşti, alături de Cinema City, o soluţie completă de divertisment care acoperă toate nevoile de distracţie ale clienţilor noştri. Vom continua investiţiile, astfel încât să punem la dispoziţie cel mai bun mix de modă şi divertisment”, a declarat David Hay, CEO AFI Europe România.

"Zappa este un concept nou şi inovator în Ploieşti şi cred că va avea capacitatea de a atrage persoane şi din oraşele apropiate. Făcând parte dintr-un concept complex de divertisment, alături de Cinema City, acest loc va readuce plăcerea pentru distracţie şi ieşit în oraş. De când am deschis mall-ul, ne-am dat seama că atât tinerii, cât şi adulţii din Ploieşti, nu au la dispoziţie prea multe variante pentru a se distra în oraş. De cele mai multe ori, aceştia sunt nevoiţi să plece în Bucureşti. Acum noi le vom oferi motive pentru a rămâne aici şi a se bucura de aceeaşi atmosferă pe care o caută în capitală”, a declarat Israel Vizel, Mall Manager, AFI Palace Shopping Malls Division.

Cu peste 1.500 de mp şi o capacitate de 500 de persoane, “Zappa Club & Lounge” oferă multe variante pentru petrecerea timpului liber, precum un restaurant, bar, bowling, biliard, snooker, darts, jocuri electronice, o zonă dedicată pentru concerte live, un club, stand-up comedy şi karaoke. De asemenea, „Zappa Club & Lounge” va acoperi şi o zonă VIP unde clienţii se vor putea bucura de intimitate şi de servicii personalizate.

Investiţia acestui proiect s-a ridicat la peste 1 milion de euro şi a fost finalizată în mai puţin de două luni. Zappa îşi va surprinde clienţii în fiecare săptămână cu spectacole de muzică live, cei mai buni artişti din România, stand-up comedy şi petreceri tematice.

Cu un design modern şi atractiv, clubul este localizat la etajul 1 al centrului comercial AFI Palace Ploieşti, vis-a-vis de cinematograful Cinema City.

Pentru mai multe detalii, accesaţi site-ul www.zappaclub.ro sau pagina de Facebook www.facebook.com / pages / Zappa –Club.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro