Marţi, 16 aprilie 2024 - 9:18:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Doi români se bat pentru casa în care a murit Michael Jackson


26 iunie 2012

michaelCine s-ar gândi că, într-o zi, locuinţa în care şi-a dat ultima suflare, în 2009, Michael Jackson ar putea ajunge în proprietatea unor români? Ei bine, asta e pe cale să se întâmple. Multimilionara Edith Flagg, născută în România în 1919, l-a pus pe nepotul ei să liciteze pentru vilă. Şi Matei Bielowicz, un alt bogătaş român, tot din Los Angeles, e interesat de locuinţă.

Edith Flagg a ajuns în America, din România, în anii ’50 şi şi-a pus imediat pe picioare o firmă producătoare de haine care i-a purtat numele. Cu o avere ajunsă în prezent la peste 100 de milioane de dolari, Edith nu mai poate să se ocupe de afaceri, printre care şi imobiliare, şi l-a lăsat pe nepotul ei, Josh, să preia frâiele. El e un agent de succes, care “vânează” numai locuinţe de multe milioane de dolari în Los Angeles.

Aşa a ajuns să fie interesat de vila în care şi-a găsit sfârşitul Michael Jackson. Tânărul Josh e şi personajul principal într-un reality- show despre imobiliare, “Million Dollar Listings”: într-unul dintre episoade, el i-a povestit bunicii despre vila lui “Jacko” şi i-a zis că ar vrea să o cumpere. La scurt timp, un alt bogătaş român, din L.A., Matei Bielowicz, prieten al bunicii Edith, i-a cerut lui Josh detalii despre reşedinţa uriaşă. Acum, Josh trebuie să decidă dacă se va implica în licitaţia ce porneşte de la 15 milioane de dolari ca să cumpere “palatul” pentru el sau să intermedieze vânzarea pentru Bielowicz şi să-şi ia apoi un comision gras. Ei se vor bate la licitaţie, zilele următoare, cu bogătaşi din toată lumea, care consideră fosta locuinţă a starului o investiţie valoroasă.

Nu e prima dată când viaţa unor români se intersectează cu destinul lui Michael. În 2009, în ziua morţii, megastarul s-a stins sub ochii unei românce, o asistentă care lucra la spitalul unde a fost dus de urgenţă cântăreţul. Libertatea a vorbit atunci, în premieră, cu asistenta, care însă ne-a cerut să nu-i dezvăluim identitatea, de teama anchetei care fusese demarată. Anul trecut, Libertatea a dezvăluit, în exclusivitate, faptul că un judecător român, Michael Pastor, a fost cel care a decis soarta lui Conrad Murray, medicul condamnat pentru moartea lui Jackson.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro