Joi, 18 aprilie 2024 - 3:10:48
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


OANA LIS- cadou surpriză de la Viorel Lis


21 martie 2013

Artistul Gazi Demirel a fost prezent zilele trecute la aniversarea zilei de naştere a Oanei Lis, soţia fostului primar al capitalei, Viorel Lis. A fost o petrecere pe cinste, la care au participat multe persoane din showbiz-ul autohton: Mara Bănică, Mihai Mitoşeru, Laurette, Andreea Tonciu, Sonia Trifan şi mulţi alţii.

 Cu ocazia împlinirii vârstei de 34 de ani, Oana Lis şi-a invitat prietenii La Cocoşul roşu, unul dintre cele mai cunoscute restaurante din  Bucureşti. Au fost prezenţi peste 100 de invitaţi, atât persoane publice, cât şi apropiaţi ai cuplului Oana-Viorel Lis. Au petrecut şi s-au distrat întreaga noapte, până spre orele dimineţii.

De la eveniment nu a lipsit nici artistul turc, Gazi Demirel, care este bun prieten cu cei doi soţi. Acesta a întreţinut atmosfera şi i-a încântat pe invitaţi cu cateva dintre cele mai cunoscute melodii din repertoriul său. Toată lumea a dansat pe ritmuri turceşti şi s-a distrat până în zori.

Oana Lis a avut parte de o surpriză nu tocmai plăcută: în loc de un telefon mobil de ultimă generaţie, aşa cum şi-ar fi dorit, a primit un de la soţul ei un cocoş şi un miel. Deşi nu a parut foarte încântată de acest cadou, soţia lui Viorel Lis s-a pozat cu cocoşul, făcând haz de necaz.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 17 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro