Joi, 25 aprilie 2024 - 3:36:39
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Săptămâna Altfel la AFI Palace Ploieşti


3 aprilie 2015

În perioada 6 – 10 aprilie, cu ocazia programului Şcoala Altfel, AFI Palace Ploieşti a pregătit pentru elevii judeţului Prahova, un program complex, plin de activităţi educative şi recreative.

Timp de cinci zile, în intervalul 10:00 – 18:00,  elevii claselor I-XII vor fi invitaţi să participe la ateliere tematice, demonstraţii şi numeroase alte activităţi printre care, ateliere de pictură, modelaj, quilling, brutărie şi patiserie, creaţie florală, make-up, hairstyle, design vestimentar, instruiri pentru prevenirea şi stingerea incendiilor, demonstraţii de dans popular şi multe alte evenimente interactive.

Partenerii programului din acest an sunt Inspectoratul Şcolar, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Liga Studenţilor de la Facultatea de Petrol şi Gaze Ploieşti, Cora, Atelierele Ilbah, Moving Express.

Cei de la Atelierele Ilbah vor organiza de luni până joi ateliere de make-up, hair-styling, creaţie florală, design vestimentar şi consiliere, astfel, cei interesaţi, au posibilitatea să aleagă din variantele propuse.

De asemenea, cu sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi a Inspectoratului Judeţean de Poliţie, în AFI Palace Ploieşti vor fi organizate o serie de activităţi cu ajutorul cărora elevii vor afla informaţii despre intervenţiile efectuate în situaţii de urgenţă precum şi felul în care, de exemplu, se prelevează amprentele.

Copiii vor descoperi în AFI Palace Ploieşti un punct de informare preventivă, costume de pompieri, o autospecială pe care o pot explora în parcarea centrului comercial şi multe alte surprize. În plus, luni vor putea asista la un un exerciţiu demonstrativ de descarcerare.

Pentru iubitorii de sporturi şi dansuri, AFI Palace Ploieşti a pregătit luni, între 12:00 – 14:00 un program special de demonstraţii arte marţiale pentru copii, susţinut de trupa Kokki din Cornu, precum şi demonstraţii de dans popular.

Parte a programului oferit în cadrul săptămânii altfel, Liga Studenţilor de la Facultatea de Petrol şi Gaze Ploieşti a pregătit pentru elevi traininguri de comunicate, teambuilding şi voluntariat.

Hypermarket-ul CORA va organiza special pentru programul “Şcoala Altfel”, ateliere de brutărie şi patiserie, de luni până vineri între 10:00 – 12:00, în cadrul cărora, copiii vor avea astfel ocazia să înveţe cum se prepară pâinea sau alte produse de patiserie.

Surprizele pregătite în cadrul programului Şcoala Altfel vor fi completate şi de către Moving Express, prin susţinerea unor ore de fitness împreună cu un instructor dedicat.

Nu în ultimul rând, Ploieşti On Ice îi aşteaptă pe copiii care vor alege să îşi petreacă timpul pe gheaţă, cu tarife speciale, aceştia având acces la patinoar cu doar 2 lei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro