Joi, 25 aprilie 2024 - 6:40:03
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Bacul vedetelor/ Răducu Mazăre-un elev silitor, Costel Busuioc-1,20 la română


9 iulie 2012

raducuRezultatele bacalaureatului 2012 s-au afişat astăzi, iar în timp ce unii au plâns în hohote, alţii au sărit în sus de fericire. Radu Mazăre, primarul Constanţei, are astăzi motiv de bucurie. Fiul său, Răducu, a luat bac-ul cu notă foarte mare.

Răducu Mazăre s-a prezentat relaxat la probele de la examenul de bacalaureat, iar astăzi, când s-au afişat rezultatele s-a dovedit că nici nu avea de ce să-şi facă prea multe griji, deoarece a promovat examenul maturităţii cu note foarte mari.

Fiul primarului din Constanţa a obţinut nota 9,20 la proba scrisă de limba română, 9.40 la matematică şi 9.36 la proba la alegere, unde a optat pentru biologie. Media cu care a promovat Răducu BACul e 9.36.

Astfel, Răducu poate să-şi vadă visele devenind realitate. El declara la începutul examenului că vrea să urmeze o facultate în străinătate. "Trebuie să am media generală peste 8, pentru că vreau să plec în Anglia, să fac Administrarea afacerilor şi Drept internaţional în limba chineză. Cred că voi lua 8,50-9,00. E imposibil să iei 10...", declara atunci Răducu Mazăre.

Alina Eremia-10 la sociologie

alina-eremiaŞi Alina Eremia, membra trupei LALA BAND a reuşit să tracă cu brio bacalaureatul. Alina a terminat BAC-ul cu o medie excelenta, de 8,96. La romana, unde a avut cele mai mari emotii a luat 8,10. La istorie a luat 8,80, iar sociologia a insemnat si cea mai placuta surpriza. Vedeta din Pariu cu Viata a luat nota 10

Dana Săvuică a ţinut să anunţe, pe internet, că fiica ei, Julia, a luat BAC-ul şi chiar cu o medie mare.

"JULIE a luat BACUL cu 9,25!!!! examene la limba romana, istorie si geografie. Suntem super fericiti!!", a scris Dana Săvuică pe contul personal de Facebook.

Fiica vedetei, care a absolvit liceul Jean Monnet, a obţinut numai note mari: 9.05 la limba română scris, 9.10 la proba scrisă de istorie şi 9.60 la proba la alegere, unde a susţinut examenul la georgafie.

Mădălina Pamfile, absolventă a liceului privat din Bucureşti Constantin Angelescu, a obţinut media generală de 7.66. Bruneta a reuşit să ia nota 7.10 la proba scrisă de limba română, 7.10 la proba scrisă la istorie şi la proba la alegere, geografie, nota 8.80.

Marguerita de la Clejani şi Costel Busuioc au picatmargherita_b

Marguerita, fiica Vioricăi şi a lui Ioniţă din Clejani, nu a luat examenul de BAC nici de această dată. Artista a luat 5.98 şi va trebui să mai încerce din nou la toamnă.

Marguerita se poate considera ghinionistă. Fiica celebrilor lăutari nu a luat BAC-ul şi a picat cu 5.98. Tânăra care a fost elevă la liceul Dinu Lipatti avea nevoie de 6.00 pentru a promova. Cântăreaţa a luat 6.40 la limba şi literatura română, 6.35 la geografie şi doar 5.20 la istorie.

Admirat de o lume întreagă, solistul Costel Busuioc a susţinut anul acesta examenul de Bacalaureat, iar rezultatul a fost unul de-a dreptul dezastruos.

Busuioc, elev la Semicostelnarul Teologic, a susţinut probele la centrul de examinare organizat la Colegiul Naţional de Arte Regina Maria.

Astăzi, cântăreţul nu are motive de bucurie, deoarece a obţinut note extrem de mici, regăsindu-se printre cei care nu au promovat examenul de bacaluareat. Costel Busuioc a obţinut următoarele note: română - 1,20, istorie - 4,20, geografie - 5,10.

Cel mai interesant este, în schimb, rezultatul fiului lui Nicolae Guţă, care a obţinut nota 1 la română scris, nota 2 la geografie şi nota 3 la matematică.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro