Joi, 25 aprilie 2024 - 8:54:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Aromele diferite ale sexului


24 decembrie 2011

kama_sutra_clothingSecretul unei alimentatii reusite sta in diversitate. O viata sexuala implinita are acelasi secret. Incearca toate aromele diferite ale sexului pentru satisfactie fara frustrari.
Ca sa mentii pasiunea in relatia cu partenerul, este important sa diversifici "meniul", incercand cele mai multe arome ale sexului.

Fiecare aroma iti satisface o pofta diferita, iar atunci cand sunt combinate in mod regulat, obtii o viata sexuala de nota 10.

Sexul dulce
Poate cel mai important pentru sanatatea unei relatii de cuplu, sexul dulce implica gesturi tandre si momente speciale intre indragostiti.

Atunci cand faci sex dulce alaturi de partener in mod regulat, intaresti legatura intima a relatiei. Ca in cazul unui desert delicios, nu este recomandat sa grabesti sexul dulce. Un preludiu lung si tandru duce la un orgasm mai puternic si la o conexiune emotionala mai puternica.

Sexul sarat
Pofta de sex dulce nu tine insa la nesfarsit. Pentru diversitate, intra in discutie sexul sarat. La fel ca sarea in bucate, este un ingredient cheie pentru satisfactia sexuala.

Mai activ si mai grabit, sexul sarat te ajuta sa mentii scanteia pasiunii in relatia sexuala pe termen lung. Sopteste-i partenerului complimente deocheate la ureche si incearca pozitii sau idei noi in dormitor.

Sexul picant
Cunoscut si ca "sex salbatic", sexul picant este o aroma de care ai nevoie mai rar, dar te bucuri la maxim de ea atunci cand o simti.

Sexul in graba, mai brut si mai excitant, nu dureaza mult dar iti satisface poftele. Atunci cand n-ai timp de preludiu, dar vrei sa simti atingerea partenerului, incearca sexul picant. Nu ai nevoie de pat. Sexul picant este savurat cel mai bine in spatii neobisnuite, inghesuite, care sa-ti lase cel putin o vanataie.

Sexul dulce-amarui
Una dintre cele mai intense experiente sexuale poate fi sexul de impacare. Dupa un conflict major sau chiar dupa o despartire temporara, sexul dulce-amarui contine este un amalgam de senzatii.

Sentimentele negative mai pot reveni pentru o clipa, dar sunt diluate de placerea sexului care ti-a lipsit cat timp relatia a fost intr-un impas temporar. Pus in perspectiva de o perioada neplacuta, sexul dulce-amarui poate fi chiar mai placut decat cel dulce.

Sexul acrisor
Nu este pentru toata lumea si nu este un ingredient absolut necesar pentru o viata sexuala echilibrata. Sexul acrisor imbina placerea cu durerea.

Elementele sado-masochiste pot fi blande sau extreme. Cei mai multi pot insa aprecia atingerea fina a partenerului dupa cateva lovituri usoare cate au inrosit pielea si excitat la maxim terminatiile nervoase.

Sexul savuros
Atunci cand ai gustat din toate celelalte arome de sex, cel savuros contine elemente de sex tantric combinate cu pozitii din Kama Sutra. Poate fi chiar sex in trei.

Fanteziile sexuale implinite sau amanarea orgasmului timp de ore bune transforma sexul savuros in cea mai puternica aroma. Fa din acest tip de sex un eveniment. Odata pe an, dedica un weekend special vietii tale sexuale si experimenteaza lucruri noi cu partenerul.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro