Marţi, 23 aprilie 2024 - 1:12:22
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Gina Pistol la 18 ani, goala si fara pic de rusine


1 martie 2014

Asa cum se intampla in foarte multe dintre cazuri, si Gina Pistol a avut doar de castigat in momentul in care a acceptat sa pozeze pentru Playboy. Pictorialul a fost ca o rampa de lansare, transformand-o pe Gina din vanzatoare la un magazin, in vedeta.



In anul 2000, pe cand avea doar 18 ani si pe cand incerca sa razbata singura in viata, Gina Pistol a avut sansa sa fie aleasa pentru a tine coperta revistei Playboy. Pictorialul s-a dovedit unul de un real succes, caci imediat Pistol a inceput sa cunoasca celebritatea.



La momentul respectiv, Gina venise in Bucuresti de la Teleorman si era angajata ca vanzatoare la un magazin cu cosmetice. Usor, usor, dupa aparitia in revista pentru barbati, a inceput sa primeasca diverse job-uri care ii solicitau imaginea.



Ca sa apara in Playboy, Gina a avut nevoie doar de un singur gram de noroc. Nici nu implinise bine 18 ani ca s-a si dus la castingul organizat pentru desoperirea de "iepurasi". Pentru ca organizatorii preselectiilor nu au crezut-o ca a implinit varsta majoratului, Pistol a fost nevoita sa-si roage un prieten pentru a-i aduce buletinul. Totul s-a dovedit, insa, de bun augur caci, la scurt timp, cei de la Playboy o solicitau sa reapara in celebra revista.



Datorita faptului ca a pozat dezinhibata inca de la primul pictorial, dovada stau fotografiile din anul 2000, Gina a primit imediat oferta de a reveni in paginile revistei. Pistol se numara printre vedetele care au aparut de mai multe ori in celebra revista. De patru ori, Gina a incantat privirile cititorilor, acumuland zilnic zeci de admiratori. Din pacate pentru ei, actrita s-a descotorisit de vechile obiceiuri, iar acum, cu greu mai realizeaza pictoriale sexy. Singurele imagini cu Gina in ipostaze incendiare sunt facut prin scenele pe care le interpreteaza la Serviciul Roman de Comedie.

Sursa: cancan.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro