Vineri, 29 martie 2024 - 8:21:48
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Exmatriculate pentru că ofereau sex oral pentru 80 de cenţi minutul


8 aprilie 2012

feteTrei fete din Australia s-au amuzat înregistrând un clip în care promovau "fundaţia sexului oral". Conducerea liceului din Adelaide la care ele învăţau n-a gustat gluma.

În ciuda mesajului aparent al aşa-zisului spot publicitar, Nina, Teresa şi Aisha au dorit să atragă atenţia asupra problemei reprezentate de infracţiunile cu tentă sexuală, chiar dacă într-o notă umoristică: "Astfel îi oprim pe bărbaţi să mai violeze, pentru că beneficiază deja de plăcerile oferite de noi", spune una dintre fete în înregistrare.

"Fundaţia" lor şi-a propus să strângă bani într-un mod plăcut: "Oferim sex oral pentru 80 de cenţi pe minut", afirmă ele, încercând să imite tonul unui agent de vânzări. Tinerele acceptă şi donaţii online, ca orice organizaţie caritabilă care se respectă, şi oferă spre vânzare şi o serie de produse utile în timpul sexului oral.

Pentru abonaţi, ele prestează gratis, dar pe bani, după cum spun fetele, ironizând faptul că orice promoţie implică o serie de costuri ascunse. Iar la final "toţi băieţii pot obţine toate fetele de care au nevoie, iar fetele... pot căpăta experienţă", glumesc cele trei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro