Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 2:12:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Camelia Şucu vorbeşte despre conflictul dintre fiica ei şi Elena Băsescu


22 iunie 2012

cristina-sucu-camelia-sucuZvonurile legate de disputa între fiica doamnei Cameliei Şucu, Cristina, şi fiica preşedintelui cea mică, Eba Băsescu, au umplut tabloidele în aceste zile.

"Conflictul" ar fi pornit de la locaţia nunţii. Cristina Şucu are nunta programată pentru septembrie la Palatul Ştirbey, locaţia pe care şi-o doreşte şi Elena Băsescu pentru data de 1 septembrie.

Numai că aşa-zisa dispută, mult vehiculată de presă, este o falsă. Mama Cristinei, Camelia, a ţinut să dezmintă zvonurile răutăcioase.

"Cred că un eveniment atât de frumos şi de unic în viaţa oricărui cuplu, ar trebui să fie presărat doar cu "Casă de piatră". Îmi displace total, chiar ca şi simplu cititor, să văd că există pus cuvântul "război". Sunt pure speculaţii, care nu îşi au rostul", a spus Camelia Şucu pentru "Poveştiri Adevărate".

De asemenea, mama miresei a ţinut să precizeze că cele două nunţi nu coincid. Fiica ei are planificată pe 1 septembrie cununia civilă, dar nu la Palatul Ştirbey, iar nunta va avea loc pe 15 septembrie, aşa că pentru data în care Eba Băsescu şi-a planificat nunta, locaţia este liberă.

Camelia Şucu a vorbit cu eleganţă şi despre familia preşedintelui, menţionând în mod special faptul că asupra lor nu s-a făcut nici o presiune şi totul a fost doar o invenţie a unor răutăcioşi în căutare de senzaţional.

Fiica cea mai mare a Cameliei Şucu, Cristina, se va căsători cu iubitul ei Vlad Alexandru pe 15 septembrie. Femeia de afaceri şi fiica ei cea mică, Ioana, sunt cele care se vor ocupa de organizarea evenimentului.

Tot în luna septembrie, dar pe 1, Elena Băsescu îşi va uni destinul cu iubitul ei, Bogdan Ionescu, cunoscut sub numele de Syda.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro