Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 5:27:34
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Drumul spre celebritate al lui Cezar Ouatu


10 mai 2013

Câştigătorul selecţiei naţionale a Eurovision 2013, ploieşteanul Cezar Ouatu, nu a avut o viaţă uşoară, iar urcarea lui pe culmile celebrităţii a început de jos.

Mama lui Cezar, supranumit de fanii săi "The Voice", a povestit că după 12 ani de pian şi ore îndelungi de canto la liceul de muzică "Carmen Sylva" din Ploieşti, cei doi au plecat în Italia. La 17 ani a început să studieze la Conservatorul de stat "Giuseppe Verdi", din Milano, scrie Click.ro.

"Pentru a putea plăti chiria, am făcut şcoala de infirmieră, apoi m-am angajat la spitalul public. Cezar avea şi el tot felul de joburi, spre exemplu, dimineaţa vindea pizza, ca să scoată nişte bani, apoi după-amiaza mergea la facultate", a declarat mama lui Cezar.

Acestea nu sunt singurele greutăţi prin care au trecut Cezar şi mama sa. Tatăl său a făcut un infarct care i-a fost fatal în timp ce contratenorul se afla pe scena Operei din Berlin.

"Tatăl lui a fost icoana lui, îl diviniza.  Cezar se afla pe scena Operei din Berlin, interpretând rolul Montezuma, când tatăl său s-a prăpădit. Regizorul şi directorul Operei l-au aşteptat să-şi termine reprezentaţia, apoi l-au pregătit psihic pentru a-i da vestea. L-au adus acasă, l-au învoit trei zile, apoi l-au ajutat imediat cu biletul de avion, pentru a ajunge la înmormântare", a povestit mama contratenorului.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro