Joi, 25 aprilie 2024 - 7:08:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Se iubesc, dar nu vor să se căsătorească


8 februarie 2012

adela-raduAdela Popescu şi Radu Vâlcan se iubesc de mai bine de un an, locuiesc împreună, iar pe platourile de filmare petrec ore în şir. Însă, deşi au o relaţie ca în poveşti, Vâlcan tot nu se grăbeşte să-şi pună din nou pirostriile.

Actorul susţine că iubirea pe care i-o poartă Adelei nu trebuie demonstrată printr-un certificat de căsătorie.

Radu Vâlcan are numai cuvinte de laudă la adresa iubitei lui, Adela Popescu, dar lista plină de calităţi tot nu l-a convins să îi ceară mâna: „Pe lângă faptul că este o femeie superbă, are toate ingredientele din care mă «hrănesc» zi de zi. Ambiţia, talentul, bunătatea, modestia etc. Cu siguranţă, Adela este jumătatea perfectă pentru mine, dar nu simt deloc nevoia de a demonstra asta prin intermediul unei hârtii. Ştim foarte bine cum stăm şi încotro ne adela1îndreptăm", a declarat actorul pentru Pro TV Magazin.

Apropiaţii lor susţin că Radu ar fi rămas cu un gust amar privind instituţia căsătoriei, după divorţul de acum trei ani de Tereza, femeia cu care, deşi nu s-a mai înţeles în cuplu, a rămas în relaţii amicale. Adela şi Radu sunt foarte ocupaţi cu filmările pentru „Pariu cu viaţa", însă încearcă să îmbine utilul cu plăcutul, aşa că puţinul timp care le rămâne îl gestionează în favoarea lor.

Iar Adela îl ia cu ea la cântările pe care le are cu trupa „DJ Project", indiferent că sunt în Bucureşti sau în Iaşi. Adela şi Vâlcan se comportă însă ca o familie ei fiind surprinşi adesea de fotoreporteri în timp ce făceau împreună cumpărături pentru casă.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro