Marţi, 19 martie 2024 - 9:43:20
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Faţa nevăzută a lui Michael Jackson


29 iunie 2013

Jurnaliştii americani şi poliţiştii de la LAPD au făcut publice fotografiile care au fost realizate la locul decesului regelui muzicii pop, Michael Jackson. Se pare ca acesta şi-a trăit ultimele clipe de viaţă înconjurat de mizerie, printre munţi de gunoi, obiecte aruncate peste tot, fotografii şi mesaje ciudate.

Este vorba despre scena morţii unei legende”, spun tabloidele din SUA, adăugând că această “scenă a morţii” lui Michael este foarte ciudată: de la papuşa cu care Regele Pop Michael Jackson obişnuia să doarmă, la sticlele de Propofol care i-au adus moartea, geanta misterioasă a doctorului Murray, acuzat de moartea superstarului, mesajele ciudate lipite pe pereţi – unul dintre acestea: “Disciplină cu dragoste, niciodată violentă”, costume pe care le purta în turneele din tinereţe, etc.

Din dezvăluirile făcute de J. Randy Taraborrelli în cartea "Michael Jackson: The Magic And The Madness” reiese că pentru public, Michael era o enigmă: excentric, dar asexual. “Era o figură contradictorie, în loc să se maturizeze, parcă regresa, cumpăra jucării şi era înconjurat de copii”, spune Taraborrelli care afirmă că Michael a început să îşi facă prieteni băieţi, cu vârste cuprinse între 10 şi 12 ani, cu care se juca de parcă ar fi avut şi el aceeaşi vârstă. “Erau cowboy sau indieni şi se rostogoleau pe iarbă de parcă ar fi vrut să retrăiască acum copilăria de care nu avusese parte!”.

Sursa foto si galerie completa: http://abcnews.go.com/Entertainment/slideshow/michael-jackson-death-bedroom-evidence-photos-14621085


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro