Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 4:36:19
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Apple pregăteşte lansarea noului iPhone pe 12 septembrie


2 august 2012

Apple-iphone-5-design9Apple se pregăteşte să lanseze pe 12 septembrie nouă versiune a iPhone, care marchează o schimbare generală de design a smartphone-ului, cel mai bine vândut produs al companiei americane, au declarat două surse apropiate situaţiei.

Sursele au cerut să nu fie identificate întrucât nu a fost încă fãcut un anunţ oficial. Noul iPhone va fi mai subţire şi va avea un ecran mai mare. Smartphone-ul va funcţiona mai bine pe reţelele rapide pe care le dezvolta unii operatori, precum Verizon Wireless şi AT&T în SUA, considera analişti printre care Gene Munster, de la firma Piper Jaffray Coş. Schimbarea de design va fi prima de la introducerea în 2010 a iPhone 4.

Versiunea îmbunătăţită introdusă anul trecut, 4S, arata la fel ca cea precedentă. Aşteptarea pentru lansarea noului iPhone a cauzat o scădere a vânzărilor pentru actualele modele, iar Apple a ratat estimările analiştilor pentru profit şi vânzări în trimestrul al doilea. Vânzările iPhone au adus 46% din veniturile Apple în acest interval.

Compania americană se lupta cu Samsung, din Coreea de Sud, pentru supremaţie pe piaţa globală de 219,1 miliarde de doolari a smartphone-urilor. În timp ce strategia Apple a fost de a introduce pe piaţa câte un singur model de smartphone în fiecare an, Samsung a devenit lider al pieţei lansând o gma largă de dispozitive anual, de diferite mărimi şi preţuri. Cofondatorul Apple Steve Jobs a lucrat la nouă versiune a iPhone înainte de decesul din octombrie anul trecut, a declarat în mai o persoană familiară situaţiei. Apple este compania cu cea mai ridicată valoare de piaţă din lume, de circa 550 miliarde de dolari.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro