Vineri, 29 martie 2024 - 2:38:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Trubadurul Gheorghe Gheorghiu, proaspăt rezident american în... “ Oraşul Păcatelor”


7 mai 2016


 

Gheorghe Gheorghiu, mesagerul dragostei, trubadurul veşnic indrăgostit de frumos şi de viată a devenit, de curând, proaspăt rezident american. De câteva zile se află la Las Vegas într-o binemeritată vacanţă după turul estival de forţă, petrecut la Cireşica, în Olimp – o mică oază de relaxare si de buna dispozitie de pe malul Marii Negre.

Venit de doar 2 zile în Las Vegas – the Sin City – Gigi nu a avut încă timp să “păcătuiască”, pentru că încă se luptă cu fusul orar, încercând să-şi fixeze ceasul biologic după ora Pacificului – fus orar cu 10 ore în urmă  faţă de România. Gigi îşi va stabili “ambasada”, aici, în Laş Vegas, pentru mai bine de 6 luni, după care, pe timpul verii, va putea fi gasit la Olimp, pe terasa de vara de la Cireşica – alături de Raoul, Mirabela Dauer si ansamblul de balet „Ciresica – dar si pe plaja Perla Venusului, unde este responsabil cu distractia de mai bine de doua decenii.

“Viata mea a fost mereu că o vacantă… şi asta pentru că bunul Dumnezeu aşa mi-a organizat întreagă viata, aşa cred că mi-a fost destinul, un destin pe care nu l-aş schimba pentru nimic în lume…si cum să nu fie o vacantă perpetuă…dacă nu-s la mare, sunt la munte, dacă nu-s nici la mare, nici la munte, sunt în …ţările calde. În ultimii ani, însă, fac navetă pe ruta  România – USA – România! Acum, însă, aş vrea să petrec cât mai mult în State, mai ales că sunt şi proaspăt deţinător de “green card”…în România, voi fi doar turist!, mărturiseste  Gigi Gheorghiu.

“Sunt un om norocos”- aşa se consideră acest menestrel sensibil al secolului XXI, un cântăreţ foarte iubit de românii din ţara, dar şi de cei de peste “ marea baltă”. Noua sa reşedinţă, Las Vegasul, este, de curând, nouă sa casă, “headquarter-ul”, cum îi place să numească Gigi, “Oraşul Păcatelor”, Las Vegas.

Peste cateva zile, va poposi în California, unde se află cel mai preţios cadou făcut de Dumnezeu, fiica sa, Andra. Întrebat cum de reuşeşte să fie aşa de popular şi atât de iubit de public, după mai bine de 35 de ani de activitate artistică…, Gigi a răspuns simplu, dar profund: “ Imi place să respect pe toată lumea pe care o intâlnesc”…

Sursa: Gândacul de Colorado, SUA


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro