Luni, 16 decembrie 2019 - 3:31:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Un BLESTEM al anului 2016 în lumea muzicii. LEGENDE care au plecat dintre noi


28 decembrie 2016

George Michael a murit la vârsta de 53 de ani. Ultimul anunţ trist a venit în prima zi de Crăciun, atunci când lumea întreagă a aflat de dispariţia artistului, de ”ultimul Crăciun” (Last Christmas - n.r., piesa trupei Wham! din care a făcut parte).

Cunoscătorii show-bizz-ului vorbesc despre un adevprat blestem al anului 2016.

Prince: 1958 – 2016

Starul Prince a murit la 21 aprilie, la numai 57 de ani. Solistul care a dat un puls nou muzicii cu “Purple Rain”, “When Doves Cry”, “Batdance”, “1999” şi “Kiss”, Prince Rogers Nelson a fost găsit mort în studioul sau de înregistrări din Minnesota. Rezultatele testelor efectuate de autorităţile americane au arătat că Prince a murit din cauza unei supradoze de opioide.

 

David Bowie: 1947 - 2016

David Bowie a fost printre primii pe lista cu celebrităţi care au murit în 2016. El s-a stins pe 10 ianuarie, la două zile după ce împlinise 69 de ani, după ce 18 luni s-a luptat în secret cu o boală cruntă – cancerul hepatic. Legendă a muzicii britanice, David Bowie a fost cunoscut nu numai pentru muzică să, ci şi pentru rolurile din unele filme, dar şi pentru ţinutele sale excentrice. Bowie a fost cântăreţ, compozitor, producător şi inginer de sunet şi a câştigat mai multe premii BRIT, MTV Music Video şi Grammy. Activ pe parcursul a cinci decenii pe scenă rock ‘n’ roll şi cunoscut prin faptul că-şi reinventa destul de des stilul de a cânta, Bowie a fost considerat un influent inovator, în special datorită pieselor sale din anii ’70.

 

 

 

 
Leonard Cohen: 1934 – 2016

Artist complex, Leonard Cohen a murit în noiembrie, la 82 de ani. Poet recunoscut, romanciar şi călugăr budist zen aspirant, el a combinat muzică folk cu teme inspirate din sexualitate, ceea ce i-a adus mulţi admiratori la nivel mondial. Leonard Cohen a publicat peste 12 române şi cărţi de poezie şi a înregistrat peste 20 de albume.

 


George Michael: 1953 - 2016

Cântăreţul George Michael a murit, la vârsta de 53 de ani, cel mai probabil din pricina unei insuficienţe cardiace. Michael fost un artist cu o voce impresionantă, de patru octave, un star de prim rang al muzicii pop, comparabil din punct de vedere al notorietăţii şi al succesului comercial cu Michael Jackson şi Madonna, dar a cărui carieră a fost marcată de numeroase excese. 

George Michael, al cărui nume real a fost Georgios Kyriacos Panayiotou, s-a născut pe 25 iunie 1963 la Londra şi a vândut pe parcursul carierei sale de patru decenii peste 100 de milioane de albume.
 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(668 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Gorgota

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateServicii medicale de calitate la standarde europene

Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook

servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 14 decembrie 2019
Autentificare
stiriactuale.ro