Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 2:38:51
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cum slabesc vedetele rapid inainte de sarbatori


24 decembrie 2011

jennifer_anistonIata ce fac vedetele pentru a scapa rapid si sigur de grija kilogramelor:

1. Impachetari cu namol
Vedetele merg la salonul de infrumusetare si cer un tratament de impachetare cu namol peste care se ataseaza niste benzi textile, care le ajuta scape rapid de cateva kilograme. Principiul este simplu: bandajele stranse pe corp minimizeaza retentia de apa si pierzi garantat cativa centrimetri buni dupa un tratament de numai 60 de minute sau primesti banii inapoi.

2. Masaj
Secretul cel mai bine pastrat al celebritatilor este masajul abdominal care face minuni pentru retentia de fluide, combinat cu o tehnica de drenaj, care distruge celulita si imbunatateste circulatia.

3. Evita carbohidratii, sarea si lactatele
Vrei sa scapi rapid de cateva kilograme in plus? Urmeaza drumul actritelor Jennifer Aniston si Liz Hurley si evita carbohidratii, sarea si lactatele in ziua marii petreceri. Carbohidratii complecsi si sarea determina corpul sa retina apa, iar produsele lactate incetinesc digestia.

4. Redu pretentiile exagerate
Multumita dieteticienilor, vedetele stiu cat ar trebui sa slabeasca, insa studiile arata ca peste 30% dintre femei tanjesc dupa un corp care este cu 20 % mai slab decat ar cere-o standardele normale.

5. Mananca strategic
Pentru micul dejun, ai putea consuma pepene, iar pentru pranz o cantitate mica de carne de pui cu legume sau salata. Fructele si legumele iti va da o senzatie de satietate, insa trebuie sa eviti varza, fasolea si bananele care te pot balona. Daca vrei o gustare intre mese, incearca o mana de migdale.

6. Evita guma de mestecat
Cand mesteci guma, inghiti si aer, care cauzeaza balonarea si marirea dimensiunilor stomacului. Chiar si guma fara zahar contine indulcitori, despre care se spune ca retin apa. In plus, potrivit unor dermatologi, miscarile repetitive de mestecare iti dezvolta musculatura mandibulei, care iti face figura sa para mai lata.
De asemenea, daca fumezi, opreste-te in ziua in care vrei sa pari mai slaba. Aerul inghitit este cea mai mare cauza a balonarii.

7. Bea numai apa plata
Evita cofeina, alcoolul si sucurile de fructe. Acidul pe care il contin poate irita tractul gastro-intestinal, cauzand balonarea. De asemenea, poti iesi dupa fiecare masa la plimbare daca stii ca vrei sa slabesti. Miscarile corpului tau ajuta la eliberarea aerului prins in sistemul digestiv.

8. Bronzeaza-te
Ia exemplu de la Jennifer Lopez, care pare mereu mai slaba si isi ascunde inteligent orice urma de celulita cu ajutorul autobronzantului, caruia ii este fidela. Gaseste un autobronzant care se aplica usor, fara mare bataie de cap si aplica-l treptat, fara sa exagerezi.

9. Alege lenjeria ideala
Vedetele triseaza deseori purtand lejerie intima inteligenta. Nu ezita sa cauti astfel de piese in magazinele de lenjerie intima deoarece ele pot strange o burta vizibila si subtia o talie lata.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro