Vineri, 26 aprilie 2024 - 3:43:16
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cel mai frumos complex hotelier din Delta Dunării


17 septembrie 2013

Inaugurată în august 2012, Puflene Resort este o destinaţie inedită construită în mijlocul stufului, lângă lacul Murighiol şi la 500 de metri de Delta Dunării, în urma unei investiţii de circa 12 milioane de euro.

Complexul se întIncreaseinde pe o suprafaţă de zece hectare şi este compus din 300 de locuri de cazare, într-un hotel şi 16 vile, un restaurant, bar, Trattoria şi zonă Barbeque, cinci săli de conferinţă, o sală multifuncţională pentru biliard, tenis de masă, un centru Spa, o sală de fitness, piscine interioară (olimpică) şi exterioară, terenuri de tenis, fotbal, baschet, volei, toate prevăzute cu instalaţie nocturnă.

De frumuseţile naturale ale Deltei, dar şi de luxul Puflene Resorti s-au bucurat deopotrivă românii, dar şi turiştii străini. "Nu suntem în România, suntem în Bali", spuneau fascinaţi germanii, austriecii, francezii, englezii sau italienii care au vizitat Delta, potrivit proprietarului, care estimează că circa 15% dintre cei care au ajuns la Puflene Resort au fost străini.

Detalii pe: http://pufleneresort.ro
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro