Vineri, 19 aprilie 2024 - 10:43:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Richard Clayderman şi Mireille Mathieu concertează în martie la Bucureşti


1 martie 2014

Richard Clayderman, Mireille Mathieu, Smiley sau Pasărea Rock se numără printre artiştii care vor concerta în luna martie pe scenele din Capitală.

Ziua Mărţişorului aduce în Capitală, la cinematograful Patria, de la ora 20,00, cea de-a treia ediţie a îndrăgitului spectacol "Hollywood Music Star România Festival". Atmosfera de gală creată de alăturarea dintre film şi muzica clasică va fi susţinută de "European Royal Orchestra" prima orchestră privată din România. Aceasta va interpreta ritmurile celor mai cunoscute coloane sonore din filmele de Oscar ale Hollywood-ului, sub îndrumarea celebrului dirijor Cristian Lupeş.

Tot pe 1 martie, Smiley revine la Sala Palatului hotărât să cucerească audienţa cu un nou concert care marchează lansarea celui mai nou album al artistului — "Acasă". Show-ul se anunţă a fi unul incendiar, implicând o adevărată desfăşurare de forţe, multe momente speciale, piese în primă audiţie şi invitaţi surpriză. Unul dintre invitaţii în spectacol va fi Adrian Nour, concurentul său din concursul de talente.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro